سلام بچه ها دارم دغ میکنم از غصه . تا الان دوبار سقط داشتم .یکی هفته 5 یکی هفته 7. هردوبارم با دارو باردار شدم بهم میگفتن تنبلی تخمدان داری پنچ شنبه از ابن سینا تو تهران وقت گرفته بودم رفتیم اونجا علی رو معاینه کردن گفتن واریکوسل داره و باید عمل شه واسه 1 مرداد وقت دادن بهش گفتن دلیل سقطام همینه .دارم از غصه میمیرم نمی دونم آخرش چی میشه خدا میدونه چقدر میترسم
عزیزم ترس نداره که یه بار یه دکتر تو تی وی میگفت از هر 10 مرد 4 تاشون دارن عملش اصلا سرپایی هست ایشالا مشکلت حل میشه زودی یه نی نی ناز و سالم خدا بهتون میده
یارب احفظ لی الطفلی و اجعله من الصالحین و المقربین الیک
چرا دارین دغ می کنین؟ بنظر من الان که باید خوشحال باشی. چون تازه دلیل سقط هاتون معلوم شد. با انجام این عمل ( که خیلی نرمال و آسونه) ایشاللاه بارداری بعدی موفقی خواهید داشت.
من تو اراک شوشو رو برده بودمسونو بیضه گفته بودن سالمه وقتی اونجا گفتن مشکل داره داشتیم شاخ درمیاوردیم .آخه تو اراک بهم گفتن یکم فقط کم تحرکی اسپرم داره اونم مهم نیست با ویتامین ای و فولیک اسید خوب میشه
اره هتل میگیریم .وای راستی بچه ها چقدرهزینه های دکتر بالاست تو ابن سینا ... ویزیت اولمون بود با معاینات و آزمایشات 700 تومان خرج کردیم .تازه آز هورمونی داشتیم عکس رنگی هم قبلا انداخته بودم اونم داشتم یه میلیونو دویست تومانم هزینه عمل شوشو شد