الان سه روزه از پریودیم گذشته وگرفتگی عضلات شکمم رو حس میکنم صبح یه لکه خیلی کوچیک خون دیدم فک کردم دارم دیه پریود میشم ولی هنوز نشدم و دیگه هیچ هرچی دستمال کاغذی گذاشتم هیچ لکی ندیدم عقد هم هستم رابطمون هم با کا ندوم بوده 😱😱😱😨یعنی احتمالش هس حامله باشم؟وای خیلی میترسم حامله شده باشم لطفا دعا کنید حامله نشده باشم
سلام عزیزم قطعا وقتی دوره عقد طولانی بشه هم رابطه هم اتفاق میفته الان من واقعا مشکلی نمیبینم تو این قضیه ...تو این مورد همه چی بستگی به خودت و همسرت و خانواده ها داره ولی بیشتر نظر خودت و همسرت مهمه
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
احتمالش هست باردار باشی 😕 تو نی نی سایت مطمئن شدن بعضیا دل از سنگ و بتن دارن
سقط ؟! هی بابا
♥️سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ♥️خوشبخت خوشبختم ،😍❣️سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ❤️کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم🤦🏻♀️ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍