2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزی چندبار مصرف میکردی عزیزم؟ من هفته هشتم تمام طول روز حالت تهوع دارم و بی حالم😞

رفتم روشو خوندم هر 8 ساعت میتونی بخوری. ولی من یادمه هر وقت تهوع داشتم میخوردم مثلا 8 ساعت بعدش تهوعم کم بود نمیخوردم

روزی ی دونه میخوری شما عزیزم؟

من افتضاح بود تهوع ام روزی دو وعده میخوردم حتی تو بیمارستان آمپولش رو هم دادن بهم عزیزم غذاهای آبکی اصلا استفاده نکن بیسکوییت خشک خوبه آدامس نعنا خوبه تمرهندی خوبه و آبنبات ترش هم خوبه 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
من افتضاح بود تهوع ام روزی دو وعده میخوردم حتی تو بیمارستان آمپولش رو هم دادن بهم عزیزم غذاهای آبکی ...

من تمام ساعات روز حالت مسمومیت دارم و کلا هییییچ چیزی نمیتونم بخورم حتی فکر غذا هم حالمو بد میکنه 😞

خواب اور نیست قرصش؟

نه اصلا گلم و ضرر هم نداره البته تا ۱۶ هفته تهوع رو داری حتما آبنبات ترش رو امتحان کن من اونقدر شدید بودم ده روز پیش زایمان کردم تا ۱۶ هفته وحشتناک بودم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
روزی چندبار مصرف میکردی عزیزم؟ من هفته هشتم تمام طول روز حالت تهوع دارم و بی حالم😞

عزیزم دکتر بهم گفت هر وقت حالت تهوع داشتی بخور من صبح ک بیدار میشدم میخوردم بعضی وقتها هم عصر ها ولی روزی یکی بود 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792