2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا لغو بشه چون مجلس طرحی داده منتظر جواب هستن

اگه لغو نشه ۲۰روز بعد از آخرین امتحان نهایی برگذار میشه🙃🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

احتمالا اواسط مرداد . اما یمشاور یکی از دخترا بهش گفته بود که اواخر مرداد یا اوایل شهریور 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیروز یه تاپیک بود بچه ها راجع بهش صحبت کردن

مثل اینکه دقیقا مشخص نیست

یا میگن امسال کنکور حذفه..یا میگن سوابق تحصیلی مهمه ووووووو.....شما بخون...یهو میگیرن آزمونو ب فنا میریم

خخخ

مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختند و برای عشق مرز،غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا می گیرد و نه عشق مرز میشناسد...ارنستو چه گوارا

تاریخ دقیقش مشخص نیس ولی چندتا چیز قطعیه

اینکه ۳هفته بعد از امتحانات نهاییه

اینکه تحت هیچ عنوان حذف نمیشه مخصوصا رشته های پرتقاضا ب حاشیه های حذف توجه نکنین

اینکه سر زمان قبلی ک قرار بوده باشه نیست

مسخِ افیونیِ افسانه یِ اصحابِ کدامینْ غاری؟!___[باورکن من کاربر قدیمیم ،اوشون ب دلایل نامعلومی کاربری قبلیمو پوکونده😐]
وای بچها من کنکور دارم دست از درس خوندن بر داشتم نا امید شدم

چرا اخه 

هرچی که هست. و هر شرایطی که هیت. برای همه ی داوطلبا یکسانه.   اینجوری مثل زلزله یا گرد وخاک یا سیل نیست که فقط برای جای خاصی باشه. همه با کرونا درگیرن.   باید روحیتو حفظ کنی

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...
بچها ی سوال من درس میخونم ولی تست نمی زنم همه مطالب یادم میره چ کنم بنظرتون

باید تست بزنی

🌹خدا برایم کافیست🌹⛔️درخواست دوستی آقایان ممنوع ⛔️ ❤️در فضای مجازی نیز خدا میبیند❤️