2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 41 پست
چه خوب! به نظرت بهش بگیم اگه بوسم نکنی از فلان چیز محرومت می کنم؟؟؟ مثلا با شوخی و خنده بهش بگم باشه ...

نه اینجوری نگو 😁 تا حالا پسر بچه لجباز دیدی؟؟ مردا هم وقتی یه کاری رو نخان بکنن همون پسر بچه میشن

تهدید جواب نمیده باید گولشون‌بزنی

حوصله به خرج بدی دستت میاد

بعضی مردا از لوس بازی و  بچگونه حرف زدن خوششون میاد بعضیا اصلاااا

فقط صبر میخاد و اینکه قاطی نکنی جلوش 😂

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉
چه خوب! به نظرت بهش بگیم اگه بوسم نکنی از فلان چیز محرومت می کنم؟؟؟ مثلا با شوخی و خنده بهش بگم باشه ...

مثلا بگووو باشه این دفعه رو قصر در رفتی اما من بالاخره بوسمو میگیرم ازت بعدش یه زبون کوچولو درار براش زبون درازی کن 

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اینجوری نگو 😁 تا حالا پسر بچه لجباز دیدی؟؟ مردا هم وقتی یه کاری رو نخان بکنن همون پسر بچه میشن ...

ممنونم از راه حلی که گفتی عزیزم

واقعا گاهی فکر می کنم یه جای کار من میلنگه که اون توجهی که میخوامو دریافت نمی کنم

ممنونم از راه حلی که گفتی عزیزم واقعا گاهی فکر می کنم یه جای کار من میلنگه که اون توجهی که میخوامو ...

نمیدونم شما رفتارتون چجوریه اما واقعا بعضی از اطرافیانم رو دیدم که رفتارشون خیلی باب میل همسرشون نیست

یکی از دوستان من خیلی پسرونه طور بود شوهرش یه بار بهش گفته بود خوش به حال همسر من آدم همچین زنی داشته باشه واسش ضعف میکنه 

دوستم با من قهر کرد اما بعد یه مدت درست شد دوباره آشتی کردیم 😂😂😂

نمیدونم شما رفتارتون چجوریه اما واقعا بعضی از اطرافیانم رو دیدم که رفتارشون خیلی باب میل همسرشون نیس ...

نه اتفاقا من خیلی هم رفتارام دخترونه ست

خودمو لوس می کنم براش سر به سرش میذارم باهاش شوخی می کنم باورتون میشه آرزو دارم یه شب برم خونه بابام تنها بمونم سریع دنبالم میاد یا پیام میده کی بیام دنبالت! خودش میدونه چه نعمتی خدا نصیبش کرده

در حال اقدامم خدا میدونه چقد دلم گرفته دوس دارم فرار کنم از دستش

سلام طناز جون.

اتفاقی تاپیکتو دیدم. 

عزیزم اصلااااا همچین اقدامی نکن. الان موقع بچه نیست.

...

ببین خودت انگار متوجه نمیشی خیلی نسبت به همسرت ضعف داری... هنوز خودتو اونقدر دوست نداری که محبت نکردن همسرت خیلی به چشمت میاد...

مگه همسرت کیه!! که بخاطرش هر چیزیرو تحمل کنی و بخاطر جلب محبتش بچه بیاری؟!!!

ببین عزیزم من نه تو رو میشناسم نه از زندگیت چیزی نصیبم میشه ... ولی اینو خوب میدونم که هنوز خیییلیییی جا داری که خودتو تغییر بدی و خودتو دوست داشته باشی...ولی میخوای بندازی گردن همسرت و مدام چاخان کنی که بهت محبت کنه.(ببخشید گفتم چاخان).

چرا انقدر باج میدی که بهت محبت کنه یا دوستت داشته باشه ...!!!

ریسک نکن ...فعلا قید بچه رو بزن... اول خودتو قوی کن ..

هنوز از درون متزلزلی.

تاپیک اول پرنسس رو بخون دوباره و چند باره.

امیدوارم خداوند قدرت تغییر مثبت بهت بده و خودتو فوق العاده دوست داشته باشی.  

سلام طناز جون. اتفاقی تاپیکتو دیدم.  عزیزم اصلااااا همچین اقدامی نکن. الان موقع بچه نیست. .. ...

مادر آرامش جان نمیدونم چرا اینقد حرفات به دلم نشست

راستش هدفم از بچه آوردن باج دادن به شوهرم نیست! چون این قضیه رو با خودم کاملا حل و فصل کردم و هدفم این نیست برای جلب توجه شوهرم بچه بیارم یا هدفم باج دادن باشه

اما این حرفتونو کاملا قبول دارم هنوز اونقدر که باید خودمو دوس ندارم هنوز جا برای قوی شدن دارم بهتره دست نگهدارم و به عنوان یک زن قوی مادر بشم

حتما به پیشنهادتون عمل می کنم عزیزم

خیلی ممنونم از شما

اینکه زن تو فرهنگ خانواده ی شوهر شما بدبخته دلیل نمیشه عمومیتش بدی به فرهنگ کل جامعه . اتفتقا من خا ...

این رو میشه عمومیت داد تو ایران به نظرم. چون گذشته از نظر فرهنگی، زن واقعا از نظر قانونی تو ایران بدبخته. هر چقدر هم که فرهنگ خانواده بالا باشه بازم روزی روزگاری کارت به قانون خانواده و.. بیفته میبینی که چقدر تبعیض زیاده. کنه فقط قانون خانواده حتی قانون ادارات و دانشگاه و کوفت و زهر مار هم توش به زن توهین میشه. 

مادر آرامش جان نمیدونم چرا اینقد حرفات به دلم نشست راستش هدفم از بچه آوردن باج دادن به شوهرم نیست! ...

انشاالله موفق باشی گلم.

اگه اینارو گفتم چون اصلا دلم نمیخواد بعدا بخودت بیای و ببینی چقدررر اشتباه کردی.

انشاالله موفق باشی گلم. اگه اینارو گفتم چون اصلا دلم نمیخواد بعدا بخودت بیای و ببینی چقدررر اشتباه ...

درست میگی عزیزم

بیشتر حواسمو جمع می کنم و باز هم میشینم تاپیکارو از اول می خونم