2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 41 پست
در حال اقدامم خدا میدونه چقد دلم گرفته دوس دارم فرار کنم از دستش

ببين حالا ك تو اقدامي از افكار منفي دور بشو و اصلا حامله شدن برات مهم نباشه.اينجوري زودتر حامله ميشي.اون دختره يا پسر؟

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏
بله وقتی همسرت برات کم بذاره به گربه هم حسادت می کنی چه برسه به بچه! شما احتمالا یا مجردی یا اگر متا ...

حساس شدنت واسه اینه که خیلی دوستش داری

دقیقا مثل یکی از دوستای منی میومد گریه میکرد که شوهرش واسه خواهر زاده اش پاستیل خریده بود!!!!

بچه ها معصومن هر آدمی ناخودآگاه بهشون محبت میکنه

همسر شما هم معلومه آدم بی عاطفه ای نیست 

ازش بخاین بهتون محبت کنه مثلا من خودم بوس رو خیلی دوست دارم همش میرم پیش همسرم میگم بوسم کن بعد میرم به ادامه کارام میرسم

الان دیگه خودش عادت کرده ... بهش محبت رو یاد بدین

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه زن تو فرهنگ خانواده ی شوهر شما بدبخته دلیل نمیشه عمومیتش بدی به فرهنگ کل جامعه . اتفتقا من خا ...

بله منم دیدم خانواده هایی که زنو محبت می کنن اما اونقد دیدم زن هایی که از دست شوهراشون ناله کردن

ببین از چی اون خوشش اومده  توام سعی کن عزیز و دوس داشتنی باشی  بنظرت میشه من بگم ب ...

بابا بچه یک سالشه ببینم از چیش خوشش اومده! آخه نه بلده حرف بزنه نه کار خاصی میکنه فقط خواهرزادشه اینم عاشق خانواده و خواهرزاده هاشه

حساس شدنت واسه اینه که خیلی دوستش داری دقیقا مثل یکی از دوستای منی میومد گریه میکرد که شوهرش واسه خ ...

اینقدر گفتم و گفتم و گفتم که دیگه خسته شدم رهاش کردم به حال خودش! من نمیگم دوسش نداشته باشه نمیگم بهش محبت نکنه ولی وقتی افراطشو میبینم در حالی که شاید سالی یه بار کلمات محبت آمیز به من نمیگه ولی اونو که میبینه چنان قربون صدقه ش میره که انگار همه ی دنیاشه

اینقدر گفتم و گفتم و گفتم که دیگه خسته شدم رهاش کردم به حال خودش! من نمیگم دوسش نداشته باشه نمیگم به ...

مردا کلی گفتن رو خیلی متوجه نمیشنااااا

بعد یه چیزی رو بهت بگم اکثرا از بچگیشون دیدن که بچه ها رو میبوسن بغل میکنن اما ندیدن زن و شوهرها یا پدرمادرها همدیگه رو ببوسن و بهم‌جملات عاشقانه بگن برای همین ته ذهنشون بد میدونن

جزئی بهش یاد بده مثلا میز غذا رو که جمع‌ میکنی بگو خوشمزه بود؟ وقتی جواب مثبت رو گرفتی لپتو ببر جلو بگو بوسم کن خستگیم دربره دیگه‌ مجبوره ببوسه نمیتونه بلند شه 

یکم بگذره میبینه که آسمون به زمین نمیاد

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉
مردا کلی گفتن رو خیلی متوجه نمیشنااااا بعد یه چیزی رو بهت بگم اکثرا از بچگیشون دیدن که بچه ها رو می ...

عزیزم امتحان کردم امتناع می کنه از بوسیدن!

اینقد از این کارا کردم ولی انگار نمیفهمه

عزیزم امتحان کردم امتناع می کنه از بوسیدن! اینقد از این کارا کردم ولی انگار نمیفهمه

تو ذوقت نخوره تو تلاشتو بکن

شوهر من بدش میاد زبون من به صورتش بخوره 😂🙈 اوایل بهش میگفتم اگه بوسم نکنی لیست میزنم از ترسش بوس میکرد 😂😂😂

تو ذوقت نخوره تو تلاشتو بکن شوهر من بدش میاد زبون من به صورتش بخوره 😂🙈 اوایل بهش میگفتم اگه بوسم ...

چه خوب! به نظرت بهش بگیم اگه بوسم نکنی از فلان چیز محرومت می کنم؟؟؟ مثلا با شوخی و خنده بهش بگم باشه بوس نکن منم فلان کارو نمی کنمااا بعدا اصرار نکنی!