2777
2789
عنوان

همسرم

378 بازدید | 41 پست

دائم تبعیض قائل میشه بین منو خانواده اش

حاضره از من بزنه ولی به اونا ببخشه!

یه خواهرزاده داره یکسال و خورده ای! جانفشانی براش می کنه اونقدر قربون صدقه ش میره و بغلش می کنه می خوابوندش بهش غذا میده بیرون میبرش

تمام زندگیشه

اگر میخواین بگین حسادت نکن باید بگم حسادت می کنم چون تبعیض قائل میشه! چون یک هزارم اون توجه رو به همسر خودش نداره اون وقت برا اون اینجوری می کنه! زن تو فرهنگ ما خیلی بدبخته! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدبخت بودن زن دسته خودشه.توهم به خانوادت محبت كن بعدم بچه بياري ديگه درست ميشه

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏
حسادت به یه بچه!!!! 😑😑😑

حق داره

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏
منم به خانواده م محبت می کنم اما انگار این عار داره!

بچه بيار

حسادت به یه بچه!!!! 😑😑😑

بله وقتی همسرت برات کم بذاره به گربه هم حسادت می کنی چه برسه به بچه! شما احتمالا یا مجردی یا اگر متاهلی توی همچین موقعیتی قرار نگرفتی

اینکه زن تو فرهنگ خانواده ی شوهر شما بدبخته دلیل نمیشه عمومیتش بدی به فرهنگ کل جامعه .

اتفتقا من خانواده هایی دیدم که زنشونو رو چشمشون میزارن .

در هر صورت امیدوارم شوهرتون بهتون محبت بیشتری کنه. واقعا توجه نکردن به همسر به هیو عنوان درست نیست....

ببین از چی اون خوشش اومده 

توام سعی کن عزیز و دوس داشتنی باشی 

بنظرت میشه من بگم بزور دوستم داشته باش؟؟

و خداوند انسان را در سختی ها آفرید                                                                                                         برنامه ریزی نکردن برا موفقیت                               به منزله برنامه ریزی کردن برا شکسته 
اینکه زن تو فرهنگ خانواده ی شوهر شما بدبخته دلیل نمیشه عمومیتش بدی به فرهنگ کل جامعه . اتفتقا من خا ...

منم با اين حرفش مخالفم ك زن تو جامعه بدبخته.بستگي ب خانواده ها داره