2777
2789
عنوان

شاید مسخره بیاد

243 بازدید | 32 پست

ولی هیچوقت ی دوست صمیمی نداشتم سنی خودمم مایل نبودم 

ولی الان حس میکنم خیلی به ی رفیق نیاز دارم 

حرفاشو بشنوم حرفامو بشنوه 

همو راهنمایی کنیم 

مراقبه  شکرگزاری انجام بدیم هر روز بهم اطلاع بدیم که انجام دادیم

ورزش و..

حتی غذا های که می‌خوایم درست کنیم بعضی روزا مثل هم باشه ...

هی ..

⁦☹️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دوره زمونه دوستی ها بی ارزش شده

یا حسادت و رقابته یا ....

بیخیال بچسب به خانوادت

بهترین دوستان آدم خانواده آدمه

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍

حیف من نمیتونم دوست خوبی باشم وگرنه خودم باهات دوست میشیدم😂

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 
البته دوستی خانوما پایدارتره

اتفاقا برعکس

برای اقایون بیشتر دووم داره

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

چرا😁

نمیدونم همچین زود خسته میشم.  دوست خوبه فحشش بدی خوشش بیاد. نه که دائم بهش بگی عزیزم فدات شم قربونت برم که بتونی نگهش داری 😂

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی