2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
الهی که چند ماه دیگه عکس نی نیت بشه پروفایلت😉👼

الهی امین با دعای شما🙏🙏

من همسرم ازواسپرمه از بیضه میخوان بگیرن میکرو کنم همش نمیدونم چرا فکر میکتم اسپرمای بیضه ضعیفن نمیشه،هیچکس هم نمیدونه ک میخوام میکرو کنم چون بخاطر کرونا نمیذارن برم تهران ،امیدم فقط بخداست

2804
الهی امین با دعای شما🙏🙏 من همسرم ازواسپرمه از بیضه میخوان بگیرن میکرو کنم همش نمیدونم چرا فکر میک ...

اونقد مورد بوده اینجوری موفق شدن نگرانی نداره که. فامیل من آقاهه تو سن 53 سالگی و خانمش هم 40 سال اینجوری بچه دار شدن. تازه دومی رو هم یه سال نشده طبیعی باردار شد و دنیا آورد. همه جا الان پیشرفت کرده و انجام میدن فقط تهران نیست.

به تمام آرزوهایم یه معذرت خواهی بدهکارم💔
الهی امین با دعای شما🙏🙏 من همسرم ازواسپرمه از بیضه میخوان بگیرن میکرو کنم همش نمیدونم چرا فکر میک ...

نه گلم این جور فکر نکن اصلا اسپرم اسپرمه دیگه خیلیا یودن با اسپرم بیضه باردار شدن گلم 

الان به همسرت قرص داده؟ 

شوهرت کی عمل میشه؟

2805
نه گلم این جور فکر نکن اصلا اسپرم اسپرمه دیگه خیلیا یودن با اسپرم بیضه باردار شدن گلم  الان به ...

سلام دوست عزیز 

اتفاقا" فک کنم اسپرم بیضه از لجاظ کیفیت بهتره چون تازه تره  

پناهت به خدا باشه انشاالله زودی جواب مثبت میگیری بچه داری میشید بد به دلت راه نده .منم‌ شوهرم آزو اما فعلا پی گیر ای وی اف نشدم.اگه زود جواب گرفتی انشالله بیا تایپک واسم توضیح بده امیدوارم کن.تیکه برداری از بیضه قبلا انجام نداده؟اخه شوهرم از بیضش تیکه برداری کردن بیست درصد داره

2801