2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نبابا ضمن توکل بخدا هرماه اقدام کن انشالله ب مراد دلت برسی از خدا بخاه فقط

خیلی تحت فشارم ازطرف حانواده شوهروگرنه برام فرقی نمیکنه دختردارم ولی میگم دومی پسربشه که از...راحت بشم

💔
خیلی تحت فشارم ازطرف حانواده شوهروگرنه برام فرقی نمیکنه دختردارم ولی میگم دومی پسربشه که از...راحت ب ...

درکت میکنم حس بدیه جاریمم خیلی استرس داش تحت نظر دکتر باردار شد پسر اما من بازم میگم خواست خدابوده

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
درکت میکنم حس بدیه جاریمم خیلی استرس داش تحت نظر دکتر باردار شد پسر اما من بازم میگم خواست خدابوده

خداحفظش کنه منم جاریام همه باردارن و منواذیت میکنن ک نداری تودخترداری 

💔

تقویم چینی الکیه ،،،شما خودت روزی سه تا خرما بخور،کاچی بخور....همسرتونم پیاز گوشت گوسفند تخم مرغ محلی روغن زیتون بخورن ..دمنوش برگ کاسنی شبی یه لیوان و توکل به خدا واینکه نیت کنید اسم بچه پسر شد محمد یا علی بزارید...و اینکه دقیقن روز تخمک گذاری اقدام کنید واول زن ارضا بشه

خداحفظش کنه منم جاریام همه باردارن و منواذیت میکنن ک نداری تودخترداری 

بلانسبت چ احمقن رو نده بهشون اتفافا بگو یدونه فرشته کمه برا خونم بازم میخام بذا لال شن ، کل دنیا جم شه میتونه ی بند انگشت نوزادو بسازه؟ قربون خدا برم ک انقد بعضیامون مغروریم شما اول توکل و نذر بعدس رعایت رژیم کن انشالله خدا ی گل پسربهت بده ک باعث افتخارت بشه منم باردارم قابل باشم برات دعا میکنم 

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏