2777
2789
آغاز گر جنگ جهانی دوم هیتلر نبود

چرا هیتلر بوده

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)
از ان هایی که کتابی نخوانند نترسید از انهایی کخ کم کتاب خوانند بترسید ادعایشان فلک را پر کزده 😊 نمی ...

خیلی به جا یادت افتاد

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ربطی به جنگ داره؟ من دارم از نژاد و نژاد پرستی حرف میزنم

هیتلر و اندیشه ی هیتلر نژاد پرستی نبوده

Ein volk ein Reich ein führer                    شرف من،وفاداری من است
بهترین و مهربان ترین مردمو ایران داره ولی متاسفانه ب دلیل مشکلات کمی عوض شدن

کمی؟ امیدوارم مقیاس درستی رو استفاده کرده باشین! میدونین که هیچ بقالی نمیگه ماستم ترشه؟ 

کیمیاگر شده ام ...
از ان هایی که کتابی نخوانند نترسید از انهایی کخ کم کتاب خوانند بترسید ادعایشان فلک را پر کزده 😊 نمی ...

شما چ کتابی مطالعه کردید در این باره؟توضیح بدین من زانو میزنم جلوی شما

چه ربطی به جنگ داره؟ من دارم از نژاد و نژاد پرستی حرف میزنم

اینکه میگی ما آریایی نیستیم 

میگم وقتی دو تا کشور مثلا ایران و ترکیه با هم جنگ کنن ترکیه نمیاد شجره نامه سربازای ایرانو دراره هر کی نژادش ایرانی نبود بگه اوکی این سرباز دشمن نیست

الانم یهودا با آریایی ها مشکل دارن ایرانم کشور آریاییه نمیان بگن مثلا اسی آریایی نیست باهاش کاری نداشته باشید که😶

اگه بازم متوجه نمیشی پس بیخیال😁

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
هیتلر و اندیشه ی هیتلر نژاد پرستی نبوده

من با هیتلر کاری ندارم، من اندیشه ی شما رو راجع بهش صحبت کردم و البته نظر خودم رو هم گفتم، که هر کسی میتونه موافق یا مخالفش باشه البته

کیمیاگر شده ام ...

مسلما هر کشوری این ادعا رو داره که ما بهترین و مهربانترین مردم هستیم هیچ کی خودشو نمیکوبه :) 

یه کاربر آقای دیگه بود ایشونم علاقه مند به هیتلر بودن کاربریشون یادم نیست متاسفانه. حتما دوستای خوبی واسه هم میشدین

چرا هیتلر بوده

نخیر منطقه ی سار در لهستان متعلق ب آلمان قبل از جنگ جهانی اول بوده آلمان از لهستان خواست ک منطقه ی آلمانی نشین سار رو ب آلمان پس بده ک قبول نکرد و آلمان رسماً اعلان جنگ با لهستان کرد سره وطنش

اینکه میگی ما آریایی نیستیم  میگم وقتی دو تا کشور مثلا ایران و ترکیه با هم جنگ کنن ترکیه نمیاد ...

موضوع صحبت من اصلا با توضیح شما نمیخونه! پس بی خیال 😁

کیمیاگر شده ام ...

مخالفم اصلا اینطور نیست به نظرم

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
نخیر من ی ایرانیه اریاییم

هر کی هستی انسان باش

کاریم به ایرانی بودن یا اریایی بودن و چیزای دیگه نداشته باش

یهودی، مسلمان، شیعه ، سنی یه اسمه سیاه پوست یا سفید پوست

ایرانی یا امریکایی

شرقی یا غربی

اینا رو ول کن

فقط انسانیت انسانیت انسانیت

آیا خدا بر بنده اش کافی نیست؟؟؟
من با هیتلر کاری ندارم، من اندیشه ی شما رو راجع بهش صحبت کردم و البته نظر خودم رو هم گفتم، که هر کسی ...

اندیشه ی من نازیسمه و زندگی کردن ب سبک ی فرد اصیل آریایی 

مسلما هر کشوری این ادعا رو داره که ما بهترین و مهربانترین مردم هستیم هیچ کی خودشو نمیکوبه :)  ...

ایشون هم مسلما ی انسان واقعی بوده