2777
2789
عنوان

عقد کرده ها

310 بازدید | 29 پست

و اونایی ک دوران عقد همش بحث و دعوا داشتن و بی علاقه ازدواج کردن.کیا جدا شدن؟ کیا رفتن سر خونه زندگیشون؟ اونایی ک رفتن سر زندگی مهر و علاقه ایجاد شد؟ لطفا کمکم کنین از تجربه هاتون بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا بی علاقه ای  چیزی دلت رو زده؟ چیزی میخوای ک انجام نمیده؟ چیزی دوست داری باشه ک نیست؟ ...

نه این احساسم از اول همینجوری بوده با اصرار خانواده ک‌گفتن خوبه ازدواج کردم گفتن مهرش به دلت میشینه .البته اوایل خیلی بدتر بودم ینی میرفتم بیرون باهاش میومدم گریه میکردم میگفتم نمیخوامش ولی الان خیلی بهتر شدم ولی علاقه ندارم بهش دوسش ندارم.دلم تنگ نمیشه واسش نمیدونم چرا اینجوریم.هر روزم همو میبینیم 

ب نظرم اگه اخلاق بد نداره جدا نشو  باهاش بمون و زندگیتو بکن ....

نه جدا ک نمیتونم بشم اگه اسم طلاق بیارم مامانم دق میکنه.میخوام زندگیمو درست کنم میخوام خوب باشم میخوام مهرش ب دلم بشینه دوسش داشته باشم .اخه اینطوری خیلی سخته نخوامش برم زیر ی سقف.خونه خودم برم ممکنه بهش علاقه پیدا کنم؟ 

نه جدا ک نمیتونم بشم اگه اسم طلاق بیارم مامانم دق میکنه.میخوام زندگیمو درست کنم میخوام خوب باشم میخو ...

فکر نمیکنم ب اون علاقه پیدا کنی 

ب خونه و زندگی جدیدت علاقه پیدا میکنی 

و در کنار اون میتونی یه زندگی مستقل و جدا از پدر مادرت شروع میکنی 

با رویه و روش خودت زندگیتو میچرخونی ....

ب نظرم ب روزای خوب فکر کن ...ب وسایلی ک تو خونه میچینی

حتا ب بچه ها فکر کن ..

فکر نمیکنم ب اون علاقه پیدا کنی  ب خونه و زندگی جدیدت علاقه پیدا میکنی  و در کنار اون می ...

همون ک ب خونه خودمم عادت کنم خوبه.آخه خیلی به مامانم وابستم خییییلی.میترسم نتونم تحمل کنم و کنار بیام.مامانم میگه انقد به خونه خودت عادت کنی ک یادت از منم نمیاد

همون ک ب خونه خودمم عادت کنم خوبه.آخه خیلی به مامانم وابستم خییییلی.میترسم نتونم تحمل کنم و کنار بیا ...

وسایلت رو باعشق بخر و با عشق بچین 

برای اینکه یکی دیگه رو دوست داشته باشی اول باید خودت رو دوست داشته باشی 

خودت رو دوست بدار 

و برای اینکه خودت رو خوشحال کنی تلاش کن 

مطمعنن حالت بهتر میشه

سنتی بودع ازدواجتون؟ قبلا کسیو میخواستی؟ وقتی سن از ۳۰ بگذره کلا نسبت ب جنس مخالف حست کم میشه

اره سنتی .آره کسی رو بوده ک میخواستم ولی فقط دوستی بوده واسه ازدواج نبوده.ینی امروز کات کردم فردا عقد کردم فاصله بینش نبود