و اونایی ک دوران عقد همش بحث و دعوا داشتن و بی علاقه ازدواج کردن.کیا جدا شدن؟ کیا رفتن سر خونه زندگیشون؟ اونایی ک رفتن سر زندگی مهر و علاقه ایجاد شد؟ لطفا کمکم کنین از تجربه هاتون بگین
نه این احساسم از اول همینجوری بوده با اصرار خانواده کگفتن خوبه ازدواج کردم گفتن مهرش به دلت میشینه ...
بنظر من اگه از همون اول براش دلت نلرزیده بعد ازدواج بدتر هم میشه. این حرف که میگن علاقه بعد ازدواج پیش میادو ...همش الکیه. البته من مجردم هنوز. ولی حسم اینو میگه.
البته میدونی چیه. ما دخترا احساساتمون خیلی پیچیده است. یهو دیوی یه مهری از شوهرت به ولت نشیت که خودتم باور نکردی. ولی خانمی تا این قضیه برات حل نشده عروسی نگیر.
اخلاق و ....همسرت چطوریه؟؟ادم خوبیه؟؟؟اگه ادم خوبیه حیفه از دست نده. محبت هم دست خداست تو یه لحظه میتونه محبت دوتاتون رو به دل همدیگه بندازه. شنیدی میگن عشق در یه نگاه!! درسته تو داستانا و فیلما خوندیم ولی من تجربه اش کردم واقعا تو یه لحظه عشق پدید میاد. به نیت اینکه مهر شوهرت به دلت بشینه همینطور مهر شما به دل همسرتون. من پیشنهاد میکنم تا ۴۰روز زیارت عاشورا بخونی هدیه به حضرت زهرا س و خانم ام البنین س و نرگس خاتون س. مطمئن باش نتیجه میگیری. اگه هم یه چیزی پختی که باهم بخورین. دعای چهل کلید حضرت زهرا س رو به غذا بخون فوت کن. اگه نتیجه گرفتی منم التماس دعا دارم
[QUOTE=131402408]اخلاق و ....همسرت چطوریه؟؟ادم خوبیه؟؟؟اگه ادم خوبیه حیفه از دست نده. محبت هم دست خداست تو یه لحظه می ...[/QUOTنه خداییش خیلی خوبه از هر لحاظ.محبت میکنه خسیس نیس بد دهن نیس.خیلی هم دوسم داره.من حسی ندارم بهش.چشم عزیزم ممنون از راهنمایی و وقتی ک گذاشتی حتمن زیارت عاشورا رو بر میدارم ایشالا حاجتم برآورده بشه دعات میکنم
عموي من سنتي با يه خانمي عقد كرد كه دوسش نداشت عاشق يكي ديگه بود حتي شب عروسيش به زور بردنش خونه اش نميخواست بره خونه اش ماه ها به خانمش دست نزد ،الان نميتوني از هم جداشون كني انقدر كه عاشق هم هستن بدون هم ميميرن