2777
2789
عنوان

عقد کرده ها

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 29 پست
وسایلت رو باعشق بخر و با عشق بچین  برای اینکه یکی دیگه رو دوست داشته باشی اول باید خودت رو دوس ...

امیدوارم همینطوری بشه.اصلا دل و دماغ اینکه به جهاز فک کنم ندارم.هنوزم هیچی نگرفتم هیچیییی.

نه این احساسم از اول همینجوری بوده با اصرار خانواده ک‌گفتن خوبه ازدواج کردم گفتن مهرش به دلت میشینه ...

بنظر من اگه از همون اول براش دلت نلرزیده بعد ازدواج بدتر هم میشه. این حرف که میگن علاقه بعد ازدواج پیش میادو ...همش الکیه. البته من مجردم هنوز. ولی حسم اینو میگه. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره سنتی .آره کسی رو بوده ک میخواستم ولی فقط دوستی بوده واسه ازدواج نبوده.ینی امروز کات کردم فردا عق ...

خب عشق انچنانی نبوده

نترس بری تو زندگی کم کم علاقه بوجود میاد

عشق ن ولی علاقه بوجو میاد

البته میدونی چیه. ما دخترا احساساتمون خیلی پیچیده است. یهو دیوی یه مهری از شوهرت به ولت نشیت که خودت ...

اره عزیزم خودمم همین تصمیمو دارم تا وقتی ک حسم همین باشه عروسی نگیریم.

خب عشق انچنانی نبوده نترس بری تو زندگی کم کم علاقه بوجود میاد عشق ن ولی علاقه بوجو میاد

همون علاقه خوبه من عشق نمیخوام.همنقد علاقه و کشش بوجود بیاد ک بتونم تحملش کنم و زندگی کنم

اخلاق و ....همسرت چطوریه؟؟ادم خوبیه؟؟؟اگه ادم خوبیه حیفه از دست نده. محبت هم دست خداست تو یه لحظه میتونه محبت دوتاتون رو به دل همدیگه بندازه. شنیدی میگن عشق در یه نگاه!! درسته تو داستانا و فیلما خوندیم ولی من تجربه اش کردم واقعا تو یه لحظه عشق پدید میاد. به نیت اینکه مهر شوهرت به دلت بشینه همینطور مهر شما به دل همسرتون. من پیشنهاد میکنم تا ۴۰روز زیارت عاشورا بخونی هدیه به حضرت زهرا س و خانم ام البنین س و نرگس خاتون س. مطمئن باش نتیجه میگیری. اگه هم یه چیزی پختی که باهم بخورین. دعای چهل کلید حضرت زهرا س رو به غذا بخون فوت کن. اگه نتیجه گرفتی منم التماس دعا دارم

[QUOTE=131402408]اخلاق و ....همسرت چطوریه؟؟ادم خوبیه؟؟؟اگه ادم خوبیه حیفه از دست نده. محبت هم دست خداست تو یه لحظه می ...[/QUOTنه خداییش خیلی خوبه از هر لحاظ.محبت میکنه خسیس نیس بد دهن نیس.خیلی هم دوسم داره.من حسی ندارم بهش.چشم عزیزم ممنون از راهنمایی و وقتی ک گذاشتی حتمن زیارت عاشورا رو بر میدارم ایشالا حاجتم برآورده بشه دعات میکنم

عموي من سنتي با يه خانمي عقد كرد كه دوسش نداشت عاشق يكي ديگه بود حتي شب عروسيش به زور بردنش خونه اش نميخواست بره خونه اش ماه ها به خانمش دست نزد ،الان نميتوني از هم جداشون كني انقدر كه عاشق هم هستن بدون هم ميميرن 

عموي من سنتي با يه خانمي عقد كرد كه دوسش نداشت عاشق يكي ديگه بود حتي شب عروسيش به زور بردنش خونه اش ...

جدی؟ خیلیا میگن خونه خودت بری درست میشی ولی من میترسم.خدا کنه همینجوری باشه 

عموي من سنتي با يه خانمي عقد كرد كه دوسش نداشت عاشق يكي ديگه بود حتي شب عروسيش به زور بردنش خونه اش ...

عموتون اینا کدوم شهر هستن؟؟من فکر میکنم تو شهر های بزرگ راحتتر بشه عشق قبلی رو فراموش کرد. مثل تهران.