2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ کرونا تموم نشه هیچکس نباید بگیره،خانومای باردارهم ک چه کروونا باشه چه نباشه نباید بگیرن

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

انگار امسال قراره روزه حذف بشه. دانشگاه الازهر دارن از پزشکا پرس و جو می کنن تصمیم بگیرن. مراجعم در حال مشورتن فعلا

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

باید ب توان بدنت نگاه کنی

من مامانم میگرفته تو بارداری اذیتم میگه نمیشدم

ولی من افت قند پیدا میکنم و حالم بد میشه

یه نسخه واسه هم نیست ک بگیم بگیری یا نه

اگه حتی احتمال بدی ک مریص میشی روزه ت واینمیسته

اگ کرونا تموم نشه هیچکس نباید بگیره،خانومای باردارهم ک چه کروونا باشه چه نباشه نباید بگیرن

وا چرا هیچکس

کمی آهسته تر دنیا💔 به شلاق تو در بندم، دگر هرگز به روی تو دمی حتی نمیخندم، به حدم میزنی اما به جرمی که نمیدانم، به حکم تلخ تقدیرت گرفتار شب تارم☕️🌧☔️

آقا منم میخوام باردار باشممم روزه نمیگیرم همه هم هوامو دارن 

😂😂 ن بابا خیلیم اینطور نیستش هوای ادمو ک دارن اما بعضیا ک بدجور ناز میکنن اینا من اینطوری نیستم

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
باید ب توان بدنت نگاه کنی من مامانم میگرفته تو بارداری اذیتم میگه نمیشدم ولی من افت قند پیدا میکنم ...

ن توان بدنیم خوبه اما میترسم برای بچم ضرر داشته باشه

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍