2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ کرونا تموم نشه هیچکس نباید بگیره،خانومای باردارهم ک چه کروونا باشه چه نباشه نباید بگیرن

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

انگار امسال قراره روزه حذف بشه. دانشگاه الازهر دارن از پزشکا پرس و جو می کنن تصمیم بگیرن. مراجعم در حال مشورتن فعلا

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

باید ب توان بدنت نگاه کنی

من مامانم میگرفته تو بارداری اذیتم میگه نمیشدم

ولی من افت قند پیدا میکنم و حالم بد میشه

یه نسخه واسه هم نیست ک بگیم بگیری یا نه

اگه حتی احتمال بدی ک مریص میشی روزه ت واینمیسته

اگ کرونا تموم نشه هیچکس نباید بگیره،خانومای باردارهم ک چه کروونا باشه چه نباشه نباید بگیرن

وا چرا هیچکس

کمی آهسته تر دنیا💔 به شلاق تو در بندم، دگر هرگز به روی تو دمی حتی نمیخندم، به حدم میزنی اما به جرمی که نمیدانم، به حکم تلخ تقدیرت گرفتار شب تارم☕️🌧☔️

آقا منم میخوام باردار باشممم روزه نمیگیرم همه هم هوامو دارن 

😂😂 ن بابا خیلیم اینطور نیستش هوای ادمو ک دارن اما بعضیا ک بدجور ناز میکنن اینا من اینطوری نیستم

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
باید ب توان بدنت نگاه کنی من مامانم میگرفته تو بارداری اذیتم میگه نمیشدم ولی من افت قند پیدا میکنم ...

ن توان بدنیم خوبه اما میترسم برای بچم ضرر داشته باشه

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍