2777
2789
عنوان

نامزدم

210 بازدید | 26 پست

چه جوری از راه دور اونو شیفته خودم بکنم که نتونه بدون من یه لحضه تحمل کن 

الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ما از نزدیکشم نمیتونم    

از نزدیک باهام عالیه اما از دور هیووولا 

الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله
کدوم دیوار سایت اگ سرم رو بزنم بیشتر درد داره؟؟؟ 

نمیدونم و گرنه راهنماییت میکردم پیدا کردی منم خبر ون😂😂😂تنهایی خودخوری نکنیا😂😂

مرداب به رود گفت:چه کردی که اینقدر زلالی؟رود کفت:گذشتم 💜                                                           این دنیا فقط امتحان خداست پس لذت ببر ازش اگه از یکی بدت میاد ترکش کن اگه  کسیو دوستش داری بهش بگو اگه دلتنگ کسی هستی دعوتش کن❤               اگه از زندگیت لذت نبری خودش گناهه کناه😂                 و اما در خانه میمانیم تا سالم بمانیم کرونا هم گورش رو گم کنه بره دیگه مرسی اه😊😊

هر وقت تماس میگیره ,باهاش خوب صحبت کن.ملایم و خونسرد.

گله گذاری نداریم.بهش بگو چقدر خوشحال شدی تماس گرفته.آخرشم تشکر کن از تماسش.

شورش رو در نیاریا .از اونور بوم بیفته ها.

نمیدونم و گرنه راهنماییت میکردم پیدا کردی منم خبر ون😂😂😂تنهایی خودخوری نکنیا😂😂

نه نه حتما بهت میگم

افرین بچه خوب😂😂

مرداب به رود گفت:چه کردی که اینقدر زلالی؟رود کفت:گذشتم 💜                                                           این دنیا فقط امتحان خداست پس لذت ببر ازش اگه از یکی بدت میاد ترکش کن اگه  کسیو دوستش داری بهش بگو اگه دلتنگ کسی هستی دعوتش کن❤               اگه از زندگیت لذت نبری خودش گناهه کناه😂                 و اما در خانه میمانیم تا سالم بمانیم کرونا هم گورش رو گم کنه بره دیگه مرسی اه😊😊