2777
2789
عنوان

تاریخ

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 65 پست

الان جهان ترسناک شده ن اندیشه ی من همین کرونا احتمالش هست ک زیره سر آمریکا باشه آلمان امروز باید نازیسمو جرم تلقی کنه چون آلمان الان نوکره اسراعیله نگاه کنین ک چقدر افغان تو آلمان پرشده اون زمان فقط مردم آلمان ب خوده آلمان تعلق داشتن

Ein volk ein Reich ein führer                    شرف من،وفاداری من است
الان جهان ترسناک شده ن اندیشه ی من همین کرونا احتمالش هست ک زیره سر آمریکا باشه آلمان امروز باید ناز ...

ببخشید من دیگه نمیتونم به بحث با شما ادامه بدم . امیدوارم که در جهان هرکس هر اندیشه و عقیده ای که داره بر پایه ی انسانیت و شرافت باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا شما فکر میکنین چون روس ها تجاوز کردند و آمریکا از بمب اتمی استفاده کرد ، اینا دلیل بر این میشه ک ...

آلمان اشتباهی آخه نکرده بود همه میگن هولوکاست ک اونم هر روز ی مطلبی میاد ک فیک بودنشو ثابت می‌کنه آلمان مخالف صهیونیست بود ن یهودیت چون شخصی ب اسم ارنست گلدبرگ یک افسر یهودیه ارتش آلمان بود این بنظره شما نشون دهنده ی نفرت از یهودیت و بی دینیه؟

ببخشید من دیگه نمیتونم به بحث با شما ادامه بدم . امیدوارم که در جهان هرکس هر اندیشه و عقیده ای که دا ...

صدرصد درسته

آلمان اشتباهی آخه نکرده بود همه میگن هولوکاست ک اونم هر روز ی مطلبی میاد ک فیک بودنشو ثابت می‌کنه آل ...

فقط کافیه یک نگاه به مستندات اردوگاه آشویتس بندازید یا کتاب انسان در جستجوی معنا رو تورق کنید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
فقط کافیه یک نگاه به مستندات اردوگاه آشویتس بندازید یا کتاب انسان در جستجوی معنا رو تورق کنید

اردوگاه آشویتس ی اردوگاه کار بود ن اردوگاه مرگ خب این ب خودی خود بد نیست

اردوگاه آشویتس ی اردوگاه کار بود ن اردوگاه مرگ خب این ب خودی خود بد نیست

کوره های انسان سوزی....گرسنگی دادن....کتک زدن...دندان های کشیده شده...و....

منابع مطالعتون رو عوض کنید به نتایج بهتری خواهید رسید.مستند رو ببینید حتما

افکار خطرناکی دارید.

شب خوش

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
کوره های انسان سوزی....گرسنگی دادن....کتک زدن...دندان های کشیده شده...و.... منابع مطالعتون رو عوض ک ...

من مستندات فیک ساخته ی بریتانیا و اسرائیل نمیبینم،خنده داره آدم سوزی؟چ قشنگ همگی فریب غربو خوردین

من مستندات فیک ساخته ی بریتانیا و اسرائیل نمیبینم،خنده داره آدم سوزی؟چ قشنگ همگی فریب غربو خوردین

این به اصطلاح غرب خاک وطن ما نیست که طرفداریش رو کنیم،هیچ علاقه ای هم به طرفداری از سردمداران ظلم نداریم و آمریکا،اسرائیل و انگلیس رو دشمن بزرگ خودمون میدونیم.پس دنبال تبرئه نیستیم.

شما یک مقدار اون دیدگاه متعصبانه رو کنار بگذارید،چند تا کتاب دیگه هم مطالعه کنید و روی یک شخص تعصب به خرج ندید.

همین دیگه

اشتباهتون همینجاس که چیزی که مخالف نظر خودتون بوده را هیچوقت نگاه نکردین و نخوندین

من کلا کاری به نظراتتون در مورد هیتلر و اینا ندارم

فقط میخوام یه جمله بهتون بگم از یه بزرگی که متاسفانه اسمشو فراموش کردم

تا زمانی که حداقل ده کتاب مخالف نظر خودتون نخوندید ، به درست بودن نظراتتون اطمینان نداشته باشید

همین دیگه اشتباهتون همینجاس که چیزی که مخالف نظر خودتون بوده را هیچوقت نگاه نکردین و نخوندین من ...

من در مورده هیتلر و دوران جنگه جهانی دوم در اروپا و جهان زیاد تحقیق کردم و فهمیدم انسانیت رو میشه کجا و ب چ قیمت پیدا کرد

و یه چیز دیگه هم در مورد این جمله ی زنده باد پیشوا که فرمودین بهتون بگم

فردریش نیچه میگه هیچوقت هیچ چیز را مقدس نکنید . چه یک کتاب باشه چه یک شخص باشه ، وقتی چیزی مقدس بشه دیگه نمیشه بهش انتقاد کرد

در ذهن شما نمیدونم چه اتفاقی افتاده ، نمیدونم چه کسی این افکار را به شما خورانده و منابعتون چی بوده ، ولی شما تو ذهنتون هیتلر رو مقدس میدونین و این باعث شده هر انتقادی را حیله ی امریکا و انگلیس بدونین

امیدوارم روزی متوجه بشید

من در این باره کتاب ظهور و سقوط رایش سوم رو مطالعه کردم ک نویسندشم حتی یک آمریکایی افراطیه ب اسم ویلیام شایرر