2777
2789
عنوان

تاریخ

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 65 پست
شما گویا حالت خوب نیست. عقاید فاشیستیت رو واسه خودت نگه دار

ی نگاه ب جهان بنداز ببین چ ب سر اروپا آمریکا اومده بی بندباری و هرچیزی ک فکرشو بکنی اینا مثلا عقاید غیر فاشیستیشون چ جنبه ی مثبتی داره؟

Ein volk ein Reich ein führer                    شرف من،وفاداری من است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه که نه یعنی کشتن اون همه بی گناه اونم به اون طرز فجیع درست بوده از نظر شما ؟ اگه کلاااا از ج ...

دوست گرامی همش فیکه عکس های مربوط ب هولوکاست و کوره های آتش سازی همشون ساخته ی آمریکاس میدونستین کسی که قانون مقابله با زنده شکافی را گذاشت کی بود؟ و اینکه میدونستین کسی ک باغ وحش های انسانی رو تعطیل کرد کی بود؟

من لزومی نمیبینم با کسی که سعی در ترویج عقاید فاشیستی داره بحث کنم. محکوم بودن چنین عقایدی جای بحث ن ...

شما از اندیشه ی نازیسم هیچ چیز نمیدونین توقعی هم نیس

دوست گرامی همش فیکه عکس های مربوط ب هولوکاست و کوره های آتش سازی همشون ساخته ی آمریکاس میدونستین کسی ...

چقدر عجیبه برام که اینطور فکر میکنین

ساخت آمریکا ؟ این آمریکا عجب توانایی هایی داره و خودشم خبر نداره

مگه فقط عکس از هولوکاست به جا مونده که بگیم فیک و فتوشاپه ؟ کلی سند تاریخی تایید شده وجود داره . از کتاب خاطرات قربانی ها گرفته تا محل و ساختمان هایی که این فجایع توش رخ میداده تا انسان هایی که جون سالم به در بردن ، فیلم ، عکس ، وسایل به جا مونده ی قربانیان وهزاران سند و مدرک تایید شده ، اینا رو همه رو امریکا ساخته ؟ مگه میشه ؟ مثل اینه بگید اهرام مصر الکی اند و امریکا برای درامد توریستی اینا را ساخته

متاسفانه در مورد زنده شکافی و باغ وحش های انسانی اطلاعی ندارم

چقدر عجیبه برام که اینطور فکر میکنین ساخت آمریکا ؟ این آمریکا عجب توانایی هایی داره و خودشم خبر ندا ...

هیتلر آخرین روز زندگیش تو پناهگاهش تو برلین گفت تاریخ رو فاتحان مینویسند کی فاتح اروپا شد؟ 

به نظرم منابع عجیب و غریبی را مطالعه کردین که به همچین نتایجی رسیدین

شما متاسفانه چنتا مستند فیک ساخته ی بریتانیا دیدین ک ب این نتیجه رسیدین

همه میگن هیتلر شخص بدیه پس چرا وقتی داشت روسیه رو اشغال میکرد مردم روسیه ب ارتش آلمان (wehrmacht)با گل استقبال میکردن و اون هارو ب چشم ناجی میدیدن؟

بله درسته یعنی چون کار امریکا اشتباه بوده پس در نتیجه کار المان درست بوده ؟ 

آخه مسعله اینه ک المان مرتکب جنایت جنگی نشد آیا شنیدین ک روسها ک خودشونو انسان می نامن سال آخر جنگ تو برلین ب دومیلیون زن آلمانی تجاوز کردند الان همه میگن هیتلر بده اونوقت؟

هیتلر گفته بود اگر کسی از از ارتش آلمان از سرباز گرفته تا مقام های بالا مرتکب تجاوز ب زن ها بشن حکمش اعدامه اونوقت استالین رهبر روسیه دستور داده بود برای تضعیف روحیه ی المانیا ب ناموسشون تجاوز کنین

من نمیخوام نظرمو بهتون تحمیل کنم گرچه نظر شما تو دوره ی الان نظر عجیب و ترسناکیه و حتی در کشوری مثل آلمان نظرات شما جرم محسوب میشه اما اندیشه ی شما به زور و تحمیل تغییر نمیکنه . فقط خودتون میتونین عوضش کنین

من فقط میخوام یک چیز بگم

هیچوقت یکطرفه به قاضی نرید و فقط به حرف های یک جبهه گوش نکنید . اگه میخواین مطمئن بشین افکارتون درسته یا نه به جبهه ی دیگه ای هم گوش بدین . با خودتون فکر کنین ببینید ایا همچین چیزی ممکنه که امریکا و انگلیس عکس ، فیلم ، مکان و ساختمان ، کتاب ، و حتی انسان های زنده ای که از اون زمان خاطراتی دارند ، تولید کنه و همه ی دنیا هم با ساده لوحی باور کنه ؟ و حتی عجیب تر اینکه خود آلمان و آلمانی ها هم این ساخته های آمریکا رو باور کنند و شرمنده باشند ؟

آخه مسعله اینه ک المان مرتکب جنایت جنگی نشد آیا شنیدین ک روسها ک خودشونو انسان می نامن سال آخر جنگ ت ...

چرا شما فکر میکنین چون روس ها تجاوز کردند و آمریکا از بمب اتمی استفاده کرد ، اینا دلیل بر این میشه که هیتلر اشتباهی نکرد و بی گناه بود ؟

ربط این دوتا رو اصلا نمیفهمم

یعنی نمیشه هم روسیه و آمریکا اشتباه کرده باشن و هم آلمان ؟