2777
2789
عنوان

خواستگار

1066 بازدید | 12 پست

دوستان من ی خواستگار داشتم سه سال پیش خیلی سمج بود هر چی ما گفتیم ن و اونا اسرار کردن منم سن و سالم کم بود 15،16ساله بودم خانوادم گفتن موقعیتش خوبه پسر خوبیه بهش فکر کن منم گفتم میخوام یکم باهاش در ارتباط باشم بیشتر بشناسمش خانواده اش گفتن چقد فرصت میخوای گفتم تا هر وقت ک بتونم جواب درست بهش بدم شروع کردیم در ارتباط بودیم گه گاهی بود رفتاراش یروز خوب یروز بد هر وقت ک خواستم بگم آره خوبه ی کار کرد ک پشیمون شدم هر وقتم ک خواستم بگم ن یکار کرد پشیمون بشم دلمو ب دست آورد همینجور ادامه پیدا کرد تا سرم برگردوندم دیدم ای دل غافل سه سال گذشت وقتی ب اتفاقای این سه سال فکر کردم دیدم چقد از زندگیم عقب موندم خواستم کسیو قبول کنم ک شکاک بود ب هر چیزی شک داشت حتی میگفت داداشت نباید بوست کنه منو داداشم خیلی بهم وابسته ایم میگفت باید پوشیده باشی حق آرایش کردن نداری حق نداری جایی بری حتی میگفت باید بعد از ازدواج با خانواده ت قطع رابطه کنی منم گفتم نمیخوامت هر چی اسرار کردن گفتم ن الانم با کس دیگه نامزدم خیلی دوسش دارم اما گاهی عذاب وجدانش میاد سراغم چکار کنم؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ب همه چی شک داشت انگار من اسیرش بودم 

الان زن ه بجایی رسیده میخادبهش خیانت کنه بایه مردمتاهل دوست شده برای ه تلافی وخواهشهاو التماس من جواب ندادمتاسفانه صددرصدتو یازده سال دیگه اون میشدی خداروسجده کن وشکر

حلال کن،زبانم واکسنه پیشگیری میکنه
الان زن ه بجایی رسیده میخادبهش خیانت کنه بایه مردمتاهل دوست شده برای ه تلافی وخواهشهاو التماس من جوا ...

بخدا وقتی برمیگردم ب عقب فکر میکنم خدارو شکر میکنم الان خداروشکر نامزد کسی شدم ک اولویت اول و آخرش منم ب اندازه جفت چشماش بهم اعتماد داره از ته دل دوسم داره 

بخدا وقتی برمیگردم ب عقب فکر میکنم خدارو شکر میکنم الان خداروشکر نامزد کسی شدم ک اولویت اول و آخرش م ...

فقط یادت باشه به هیچ عنوان0تاقبل عروسی باهاش نزدیکی نکن بخصوص سمت واژن تایک سال دوره پنهان ه خصوصیات  اخلاقیه یه مراجعه کننده داشتم بعده یک سال به اخلاق بدپی برده بودولی پرده بکارت ازدست داده بودمجبوربودبخاطرآبروخانواده طلاق رابه بعداز عروسی محول کند

فقط یادت باشه به هیچ عنوان0تاقبل عروسی باهاش نزدیکی نکن بخصوص سمت واژن تایک سال دوره پنهان ه خصوصیات ...

ن اینجور آدمی نیست خودش میگه همه چی میخوام بعد ازدواج باشه 

ن اینجور آدمی نیست خودش میگه همه چی میخوام بعد ازدواج باشه 

بسیارمراقب باش خواهرزاده ی همسرم چون اجازه0نداد نزدیک شه براحتی طلاق گرفت بعداسم پسره ازشناسنامش حذف کردشدیک دختره بدون گذشته ی بد