2777
2789
عنوان

مبل کثیف

138 بازدید | 5 پست

اول عذر خواهی میکنم بخاطر طرح این موضوع.

بچه روی مبل کثیفی کرده البته توی شلوارش کرده که پس داده به مبل. باید چکار کرد. با پارچه خشک تمیز کردم. بعدشم با پارچه نمدار و ریکا کشیدم. آخرشم باز با پارچه تمیز خشکش کردم. حالا که کاملا خشک شده، بو میده. غیر از مبلشویی راه دیگه ای سراغ ندارید؟ توی خونه هم جایی برای شستشوی مبل نداریم.

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من با مبل یه نفره رو بردم تو بالکن کجا کردم با آفتابه آب ریختم یه تشت هم گذاشتم زیر که آب بریزه توی اون  بالکن هم خیلی کوچیکه  توی حمام هم میتونی ببری یا همیشه روی اون مبله رومبلی بکشی یا ملافه ای که مستقیم نشینید روش

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

الان مبلت نجسه زنگ بزن مبلشویی خودشون تجهیزات دارم واسه تطهیر اصلا نیاز نیس حتما حیاط داشته  باشی فامیلمون مبلش نجس بود تو آپارتمان تطهیر کردن

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم