2777
2789
عنوان

مبل کثیف

132 بازدید | 5 پست

اول عذر خواهی میکنم بخاطر طرح این موضوع.

بچه روی مبل کثیفی کرده البته توی شلوارش کرده که پس داده به مبل. باید چکار کرد. با پارچه خشک تمیز کردم. بعدشم با پارچه نمدار و ریکا کشیدم. آخرشم باز با پارچه تمیز خشکش کردم. حالا که کاملا خشک شده، بو میده. غیر از مبلشویی راه دیگه ای سراغ ندارید؟ توی خونه هم جایی برای شستشوی مبل نداریم.

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من با مبل یه نفره رو بردم تو بالکن کجا کردم با آفتابه آب ریختم یه تشت هم گذاشتم زیر که آب بریزه توی اون  بالکن هم خیلی کوچیکه  توی حمام هم میتونی ببری یا همیشه روی اون مبله رومبلی بکشی یا ملافه ای که مستقیم نشینید روش

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

الان مبلت نجسه زنگ بزن مبلشویی خودشون تجهیزات دارم واسه تطهیر اصلا نیاز نیس حتما حیاط داشته  باشی فامیلمون مبلش نجس بود تو آپارتمان تطهیر کردن

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم