2777
2789
عنوان

بیاید ی نظربدین

195 بازدید | 25 پست

خیلی دلم گرفته شدیدهمیشه کمک حال خانواده شوهرم بودم هرروزپیششون بودم ولی امروزهمشون بخاطر ی ادم عوضی ک پشت سرم دروغ گفته بهشون همشون هرچی ازدهنشون دراومدبارم کردن می خوام کلا باهاشون قطع رابطه کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم بهشون بگو که حرفای اون طرف دروغ بوده 

یه جوری ثابت کن بهشون 

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍

بعدشم زنی مباش که ضعیف باشی بخاطر دو کلمه حرف شوهرتو بسپری به دستشون تا در نبودت پرش کنن سیاست یکم داشته باش برو بیا تازه بجای خط و نشون واسه شوهرت دلشو بدست بیار بگو ایرادی نداره و ... تا شوهرت و از دست ندی و با خودش بگه چقدر مهربونی و ثابت بشه تو مظلومو دل رحمی برو که نگن دکش کردیم  با نهایت پرویی هم برو ولی ببخشیدا اما خریت نکن  بشین پاشو نکن  سنگین برو سنگین بیا 

دوروز بیفت گوشهخونه ببین کدومشون میان سمتت که تو یکسره کمک حال بودی و افتخار میکنی  این کاراست که ادمو از چشم میندازه و به چشم کلفت میبیننت وقتی کم بری و حرفی پیششون از خودتو زندگی وـبرنامه هات نزنی اولا احترامت سر جاشه دوما اجازه دخالت هیچ رو ندارن  هنوزم دیر نشده