2777
2789
عنوان

بیاید ی نظربدین

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب خودم ب خانوادم بی احترامی کردن چیزکمی نیست ک ،من ازخودم بگذرم ازخانوادم نمی تونم

من شرایط تورو داشتم  ولی بخشیدم چون من لیاقت ارامش رو دارم  نمیتونم ذهن همه رو تغییر بدم راجب خودم واقعا بخشش حس خوبی به ادم میده تو انتقام نگیر ببخشو بسپر به خدا ببین جواب تهمت چی میشه 

همسایت نیستن  که  بگی دیگه نمیبینمشون خانواده شوهرتن مثل بچه ها میخوای قهر کنی؟؟؟ خب قهر کن اما دوروز دیگه اشتی نمیکنی؟؟؟؟ پس همین اول بزرگواریتو نشدن بده نزار بفهمن تو ضعیفی  جوری وانمود کن که اون کسی هم که توهین کرده بفهمه بیدی نیستی که با این بادا بلرزی کنار شوهرت بگو و بخند تا در بیاد چشم بد خواهات نکه بگن خوووب داغونش کردیمو دشمن شاد بشی

ب خودم ب خانوادم بی احترامی کردن چیزکمی نیست ک ،من ازخودم بگذرم ازخانوادم نمی تونم

ثابت کن خانوادت درست تربیتت کردن اگرم رفتی و حرفشوپیش کشیدن هیچی نگو جواب ابلهان خاموشیت  یه لبخند کوتاه یه سکوت پر معنی و بحثو عوض کن  صد بارم پرسیدن سکوت کن و لبخند بزن  هیچی نگو  حال دلت خوب میشه چون سکوت معجزه میکنه 

من یاد گرفتم که خانواده شوهری همیشه مثل غریبه ها هستن و آدم رو به زمین میزنن،همین که فرصت دستشون بیاد....اصلا ناراحت نباش و به زندگیت ادامه بده و نذار اونا به هدفشون برسن که باعث دلخوری و ..توی خانواده ت بشن.

خدا خودش بزرگه .و فقط بذار گذر زمان همه چی رو بهشون ثابت کنه.اونوقت خودشون خراب میشن.دنیا دار مکافات ه.اگه تو از خودت مطمعنی پس غصه نخور لطفا