2777
2789
عنوان

بچه ها درد زایمان طبیعی مثل چی میمونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 105 پست

آخه بستگی داره

من سر دو تا بچه هام ۱۲ ساعت کامل درد کشیدم

اگر درد سنگ کلیه کشیدی در مقابلش هیچه

همه زن ها میتوانند یک زن واقعی و کامل باشند. یک مادر مورد اعتماد باشند.اگر مرد زندگی شان به اندازه کافی مرد باشد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری عزیزم؟

بله😘

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

دخترخاله ی منم قبل زایمان انقدبهش گفته بودن راحته راحته رف طبیعی بااین ک پولشم داشت بره سزارین ولی مادرشوهرشیناگفتن طبیعی بهتره.بنده خدا رف ولی میگف مردم و زنده شدم حالش انقد بدشده بود ی امپول فرستادن شوهررف خرید اونوزده بودن دردش یکم بهترشده بودتا بچه ب دنیااومده بود.الان ک حرف زایمان طبیعی میشه رنگش میپره میگ بچه دومی شده 20تومنم میدم ولی میرم سزارین

پناه بر تو ک بی واژه مرا میخوانی...

منم پریودام دردناکه ولی اصلا قابل مقایسه نیست 

وای فقط اون لحظه که بچه به دنیا میاد از هردو جهان فارق میشی و کلی حس خوب داره

من دوتا زایمان طبیعی داشتم 

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
دخترخاله ی منم قبل زایمان انقدبهش گفته بودن راحته راحته رف طبیعی بااین ک پولشم داشت بره سزارین ولی م ...

آخه معمولا سر دومی درد خیلی کمتره

همه زن ها میتوانند یک زن واقعی و کامل باشند. یک مادر مورد اعتماد باشند.اگر مرد زندگی شان به اندازه کافی مرد باشد....