2777
2789
عنوان

بیاید بگید چیکار کنم

336 بازدید | 24 پست

پنجشنبه میخواستم برم خونه مامانم خواهرمو بعد یه هفته ببینم شوهرم نزاشت که سر همون با هم دعوا شدید کردیم و بهش گفتم نزاشتی خواهرم بچمو ببینه نمیزارم خواهرت بچمو ببینه ، از چهارشنبه تا امروز نزاشته خونه مامانم برم ، الان مامانش زنگ زد شب بیاید شام اینجا گفتم کی اونجا ست گفت دخترش می‌ره ، دلم نمی‌خواد برم فقط گفتم با شوهرم مشورت میکنم خبر میدم حالا چیکار کنم شما چی میگید چون نزاشت خواهرم بچمو ببینه ، خواهرش اونجاست دوست ندارم برم ، روم نشد مستقیم جواب رد بدم منتظر جواب کنه مادر شوهر م نمیدونم چی بگم

باید میگفتی بعد کرونا

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

سر چیزای الکی زندگیتو خراب نکن بخدا بچت گناه داره ، بلند شو برو 

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی ک لج و لجبازی نیست 

من بودم میرفتم .با همسرمم ب موقعش صحبت میکردم 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

خدا شاهده از کسایی که رعایت نمیکنن و این ویروسو پخش میکنن گسترش میدن هیییییچوقت نمیگذرم...این حق دختر ۲۲ ماهمه که تو خونه تو آپارتمان باشه شبو روز با من بارداری که نمیتونم پیاده روی کنم یا باهاش بازی کنم مثل اسیری تو خونه موندم آخرش شماها برید خوش گذرونی خونه اینو اون؟؟؟خیلی بی انصافید

نمیگذرم از هرکسی که رعایت نکنه

من جات بودم میگفتم باشه همسرم مشورت کنم خبر میدم و نیم ساعت بعد زنگ میزدم میگفتم شرمنده شوهرم کار داره یا برنامه داره

البته من چون شوهرمو میشناسم ک حرفش بامن یکیه اینو میگفتم شمارو نمیدونم

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه به خاطر کرونا نذاشته ببینی خواهرتو من باشم خونه اوناهم نمیرم چه فرقی میکنه اما اگه قضیه چیز دیگس ...

نه به خاطر اینکه با شوهرش قهره نزاشت خواهرمو ببینم 

اگه میخوای دعوا کش پیدا کنه توهم نرو اگه میخوای نه دعوا تموم بشه بلند شو برو در هرصورت خواهر شما با خواهر شوهرت دارن خونه خودشون زندگی میکنن خبر از دعوا شما ندارن

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  

نه عزیزم بنظرمن یجوری بپیچون نرو. چون وقتی اون نمیزاره شما بری خونه ی مامانت چرا باید شما بلند شی بری خونه ی مامانه اون؟! ببخشیدا ولی اگه بری پرروش کردی اونوقت و از این به بعد بدتر میکنه.  بنظرم یه بهونه ی الکی بیار زنگ بزن به مادرشوهرت بگو نمایم. اصلا هم درموردش باشوهرت مشوت نکن بزار بعدا که خودش فهمید بهت گفت بگو وقتی خونه ی ملمانم نمیتونم برم لزومی نداشت که برم خونه ی مامان تو!!!!