2777
2789
عنوان

یبوست نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 115 پست
۲۹این برج چهارماهش تموم کی بدم 

بده دیگه بهش خورده برنج ایرانی را ۱روز خیس کن بعد بزار خشک بشه و پودرش کن یه وعده تو روز پودر برنجو بپز با یه کم نبات شیرین کن فقط خیلی شیرین نشه بده بخوره

بادام پوستشو بگیر پودرش کن دوسه روز که لااب برنجو دادی بادامم بهش اضافه کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ولی اگه شد سفید بگیر براش

میگم عزیز شیر نمیخوره اصن احتمالش هس معدش سنگین شده باشه واسهدهمین شیر نخوره

شبا وقتی خابه بهش میدم وقتیم میخوره انگار ترشها چشاشو‌محکم میبنده چی بخورم شیرم صاف بشع؟

عزیزم پسرمنم از اول همینطوری بود.نوزادیش بهش قطره دایکولیک وکولیک پد دادن.ولی بعدها که فرنی میپختم توش روغن زیتون میزدم.شکمشوماساژمیدادم.خیلی سخته یبوست.

بهش شربت انجیردادم،لواشک خونگی،زردآلو،آلوولی زیاد فرقی نکرد.دکتربهش پارافین خوراکی داد اونم فرقی نکرد.

دوست ساله بهترشده الآن هفت سالشه.

ولی شماهم شکمشوماساژبده،و بعدازشش ماهگی توغذاش روغن زیتون بریز.انشالله بهتر میشه. 

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

دخترمنم اینجوری بود دکترمیگفت بچه ای که شیرمادرمیخوره تا۱۰روزم طبیعیه ک پی پی نکنه چون شیرمادرفضولات نداره فقط شکمشوجهت عقربه های ساعت باروغن زیتون ماساژ بده مقعدشم باروغن زیتون چرب کن

تیکرتولد دخترگلمه😍😍😍😍
تواین وضعیت سرخودبه بچت چیزی نده خدای نکرده اونم برات میشه یه مشکلی

اره بخدا موندم توش 

حالا فعلا مقعدشو چرب کردم ببینم چی میشه

مبگن عزیزم اصلا شیر نمیخوره ب زور بهش میدم احتمالش هس معدش سنگین شده باشه بخاطر  یبوستش  شیر نخوره 

اره بخدا موندم توش  حالا فعلا مقعدشو چرب کردم ببینم چی میشه مبگن عزیزم اصلا شیر نمیخوره ب زور ...

دخترمنم یه مدت شیرنمیخوردبردم بهداشت گفتن بخاطراینه که میخادبیشتراطرافشوببینه فکرنکنم بخاطرمعدش باشه چون پی پی میره توروده دیگه نمیمونه تومعده ک

تیکرتولد دخترگلمه😍😍😍😍