2777
2789
عنوان

یبوست نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 115 پست
شش ماهگی چی بهش بدم گلم؟ ممنونم از راهنمایت عزیزجان🌷

خواهش میکنم عزیزم انشالله بهتر میشه.وقتی همراه باشیرت خواستی غذای کمکی بدی حتماتوغذاش روغن زیتون بریز.ومیوه های شل کننده (البته با سرچ کردن وضررنداشتن بهش بده).

کدوتنبلم خوبه. 

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
دوست همسرم دکتره زنگ زد بهش همینو گفت ک انجام دادم

خب پس اگه دکترگفته بده انشاالله که پی پی کنه خیالت راحت شه ولی نگران نشوبعداینکه به غذابیوفته خوب میشه دخترمن تا۸ماهگی همش یبوست بودطفلک انقد زورمیزدقرمزمیشد

تیکرتولد دخترگلمه😍😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دخترمنم یه مدت شیرنمیخوردبردم بهداشت گفتن بخاطراینه که میخادبیشتراطرافشوببینه فکرنکنم بخاطرمعدش باشه ...

😂😄چ‌جالب بار اولم میشنوم اخه مامانم میگع اگ شیرتم نمیخوره بخاطر اینکه معدش کار نمیکنه نمیتونه چیزی بخوره 

خب پس اگه دکترگفته بده انشاالله که پی پی کنه خیالت راحت شه ولی نگران نشوبعداینکه به غذابیوفته خوب می ...

ن پسرم زور نمیزنه😑باید زور بزنه 😂

فقط خیلی دست و پا میزنه و جیغ میزنه اصلا زور نمیزنه

😂😄چ‌جالب بار اولم میشنوم اخه مامانم میگع اگ شیرتم نمیخوره بخاطر اینکه معدش کار نمیکنه نمیتونه چیزی ...

نمیدونم بهداشت به من اینطورگفت دخترم اکثراتوخواب شیرمیخوردموقع بیداریم بایدسرپابهش شیرمیدادم تابخوره همش فرارمیکردازشیرخوردن

تیکرتولد دخترگلمه😍😍😍😍
نمیدونم بهداشت به من اینطورگفت دخترم اکثراتوخواب شیرمیخوردموقع بیداریم بایدسرپابهش شیرمیدادم تابخوره ...

ای عزیزممممم😘

پسرمنم موقع خاب بهش میدم 

میگم‌شیرم احتمالش هس ترش شده باشه ؟اخ وقتی بهش میدم  اصلاانکار ی چیز ترشی تو دهنشه

ن پسرم زور نمیزنه😑باید زور بزنه 😂 فقط خیلی دست و پا میزنه و جیغ میزنه اصلا زور نمیزنه

😂😂😂😂چیبگم والا این بچه ها آدمو پیرمیکنن تابزرگ شن 

تیکرتولد دخترگلمه😍😍😍😍
ای عزیزممممم😘 پسرمنم موقع خاب بهش میدم  میگم‌شیرم احتمالش هس ترش شده باشه ؟اخ وقتی بهش میدم& ...

نمیدونم والا،میگن پیازوسیرشیر وبدمزه میکنه اینارونخور

تیکرتولد دخترگلمه😍😍😍😍
😂😂😂😂چیبگم والا این بچه ها آدمو پیرمیکنن تابزرگ شن 

😂والا همینجورم هس 😂

😂وااای یاد وقتای ک نفخ داشت میفتم خندم میگیره اینقدر زور میزد منم پا ب پاش گریه میکردم😂ازبس دل درد داشت

خواهر شوهرم میگه اصلا هیچیشون نمیشه الکی حرص نخور مث من پیر شی هرچیزی ک دارن عادیه