2777
2789
عنوان

چرا ترکید 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 93 پست
  ی دقه از تاپیکا غافل شدما

نیستی تو؟ 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیستی تو؟ 

الا هستم

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
خخخخ خودش شورت دوخته بود شوهرشو دیوونه کرده بود 🤣🤣🤣وای باید بودیو کامنتارو میخوندی 🤣🤣🤣

😂😂😂😂دیوانه 

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
ملت تو قرنطینه رد دادن عکس لقمه هات و میزاری باشه تحملت میکنیم دیگه عکس شورتت و نزار دیگه لامصب  ...

🤣🤣🤣🤣ولی خدایشش قشنگ بود مخصوصا اونکه حلقه داشت

کاربری سابقم هی زرتو زرت میترکم من دیگه رد دادممممم😐😐
ملت تو قرنطینه رد دادن عکس لقمه هات و میزاری باشه تحملت میکنیم دیگه عکس شورتت و نزار دیگه لامصب  ...

وااای چقدر بی ادب..... کی بود اینکارو کرد؟ 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ملت روانی هستن ک گزارش میزنن هرکس الکی گزارش میزنه همون انگشت گزارش زنش بشکنه

واه چی بوده حالا بخاطرش نفرین میکنی مثلا ادامه داشت چی میخواست در بیاد از توش🤔

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.

[QUOTE=131275536]🤣🤣🤣🤣ولی خدایشش قشنگ بود مخصوصا اونکه حلقه داشت[/QU

واقعا چرا فکر میکنید چیز بدی بود اینکع ی خانوم از هنرش استفاده کنه واقعا لذت داره 

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊
[QUOTE=131275536]🤣🤣🤣🤣ولی خدایشش قشنگ بود مخصوصا اونکه حلقه داشت[/QU واقعا چرا فکر میکنید چیز بد ...

فکرنمیکنی بعصی لذتها رو باید تو چاردیواری خونت نگه داری؟