2777
2789
عنوان

چرا ترکید 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 93 پست
  ی دقه از تاپیکا غافل شدما

نیستی تو؟ 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیستی تو؟ 

الا هستم

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
خخخخ خودش شورت دوخته بود شوهرشو دیوونه کرده بود 🤣🤣🤣وای باید بودیو کامنتارو میخوندی 🤣🤣🤣

😂😂😂😂دیوانه 

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
ملت تو قرنطینه رد دادن عکس لقمه هات و میزاری باشه تحملت میکنیم دیگه عکس شورتت و نزار دیگه لامصب  ...

🤣🤣🤣🤣ولی خدایشش قشنگ بود مخصوصا اونکه حلقه داشت

کاربری سابقم هی زرتو زرت میترکم من دیگه رد دادممممم😐😐
ملت تو قرنطینه رد دادن عکس لقمه هات و میزاری باشه تحملت میکنیم دیگه عکس شورتت و نزار دیگه لامصب  ...

وااای چقدر بی ادب..... کی بود اینکارو کرد؟ 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ملت روانی هستن ک گزارش میزنن هرکس الکی گزارش میزنه همون انگشت گزارش زنش بشکنه

واه چی بوده حالا بخاطرش نفرین میکنی مثلا ادامه داشت چی میخواست در بیاد از توش🤔

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.

[QUOTE=131275536]🤣🤣🤣🤣ولی خدایشش قشنگ بود مخصوصا اونکه حلقه داشت[/QU

واقعا چرا فکر میکنید چیز بدی بود اینکع ی خانوم از هنرش استفاده کنه واقعا لذت داره 

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊
[QUOTE=131275536]🤣🤣🤣🤣ولی خدایشش قشنگ بود مخصوصا اونکه حلقه داشت[/QU واقعا چرا فکر میکنید چیز بد ...

فکرنمیکنی بعصی لذتها رو باید تو چاردیواری خونت نگه داری؟