2777
2789
کجا یاد گرفتی بورسی؟ دائم درحال خرید وفروشی؟ میشه به عنوان شعل به بورس نگاه کرد؟

من سرمایه اضافیمون و گذاشتم که خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد نه تو کف میخرم چند ماه صبر میکنم به هدفی که میخوام برسه بعد میفروشم صبر بهتره تا نوسانگیری

در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری
یعنی دیگه مطمئنه اونجا ک همش سوده؟

آره دیگه اونا کارکشتن کارشون اینه مثلا ۲۰۰ میل بذاری ماهی ۵ میدن

در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی دیگه مطمئنه اونجا ک همش سوده؟

البته باید ۱۰۰ میل به بالا باشه پولت

میشه توضیح بدهید مو قعی که کد بورسی شارژ کردیم .چه مقدار باید شارژ کرد برای خرید هر سهم. چجوری حساب کنیم و اینکه اگه مثلا ۱ میلیون حسابمو شارژ کردم بعد ۵۰۰ هزار تومن از یک سهمیو خریدم بقیه پولم چی میشه از بین نمیره ایا

اسم صندوقش چیه من ۲۰۰بزارم ۵میلیون بگیرم

کارگزاریای مختلف دارن صندوق

من کارگزاریم تدبیرگرانه فرداست تو صندوقای همون میخوام بذارم باید بری دفتر کارگزاری که میخوای صحبت کنی

از کجا بفهمم چه سهامی کفه

باید چارت چند ماهه و چند ساله ش و بررسی کنی ببینی کی افزایش سرمایه داده و ...

کارگزاریای مختلف دارن صندوق من کارگزاریم تدبیرگرانه فرداست تو صندوقای همون میخوام بذارم باید بری دف ...

هروقت دلت خواست میتونی پولتو برداری🤔🤔

کاربر پسر هستم 
هروقت دلت خواست میتونی پولتو برداری🤔🤔

آره میتونی