mamalbamaram مدیر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 6863 عنوان بورس | مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 55 پست کیا تو بورس فعایت دارن بیان میزان درامدتونو بگین؟؟ کاربر پسر هستم 1399/01/17 | 09:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
supergirll عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 2052 کجا یاد گرفتی بورسی؟ دائم درحال خرید وفروشی؟ میشه به عنوان شعل به بورس نگاه کرد؟ من سرمایه اضافیمون و گذاشتم که خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد نه تو کف میخرم چند ماه صبر میکنم به هدفی که میخوام برسه بعد میفروشم صبر بهتره تا نوسانگیری در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری
supergirll عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 2052 یعنی دیگه مطمئنه اونجا ک همش سوده؟ آره دیگه اونا کارکشتن کارشون اینه مثلا ۲۰۰ میل بذاری ماهی ۵ میدن در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری
supergirll عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 2052 یعنی دیگه مطمئنه اونجا ک همش سوده؟ البته باید ۱۰۰ میل به بالا باشه پولت در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری
aida11 عضویت: 1392/05/27 تعداد پست: 41 میشه توضیح بدهید مو قعی که کد بورسی شارژ کردیم .چه مقدار باید شارژ کرد برای خرید هر سهم. چجوری حساب کنیم و اینکه اگه مثلا ۱ میلیون حسابمو شارژ کردم بعد ۵۰۰ هزار تومن از یک سهمیو خریدم بقیه پولم چی میشه از بین نمیره ایا
mamalbamaram مدیر استارتر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 6863 آره دیگه اونا کارکشتن کارشون اینه مثلا ۲۰۰ میل بذاری ماهی ۵ میدن اسم صندوقش چیه من ۲۰۰بزارم ۵میلیون بگیرم کاربر پسر هستم
mamalbamaram مدیر استارتر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 6863 من سرمایه اضافیمون و گذاشتم که خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد نه تو کف میخرم چند ماه صبر میکنم به هدفی ک ... از کجا بفهمم چه سهامی کفه کاربر پسر هستم
supergirll عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 2052 اسم صندوقش چیه من ۲۰۰بزارم ۵میلیون بگیرم کارگزاریای مختلف دارن صندوقمن کارگزاریم تدبیرگرانه فرداست تو صندوقای همون میخوام بذارم باید بری دفتر کارگزاری که میخوای صحبت کنی در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری
supergirll عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 2052 از کجا بفهمم چه سهامی کفه باید چارت چند ماهه و چند ساله ش و بررسی کنی ببینی کی افزایش سرمایه داده و ... در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری
mamalbamaram مدیر استارتر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 6863 کارگزاریای مختلف دارن صندوق من کارگزاریم تدبیرگرانه فرداست تو صندوقای همون میخوام بذارم باید بری دف ... هروقت دلت خواست میتونی پولتو برداری🤔🤔 کاربر پسر هستم
supergirll عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 2052 هروقت دلت خواست میتونی پولتو برداری🤔🤔 آره میتونی در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری