2777
2789
ماشالله خدا حفظش کنه همیشه سلامت باشه 🧿

فدات ممنون عزیزم 

حالا اون پ۴سرم‌از اونور بوم‌افتاده ۲سال و ۹ماهشه ۱۱ کیلو😐😐

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
فدات ممنون عزیزم  حالا اون پ۴سرم‌از اونور بوم‌افتاده ۲سال و ۹ماهشه ۱۱ کیلو😐😐

آخی عزیزم عیب نداره عزیزم درست میشه اونم.بچه دوم معمولا خوش غذا تر میشن.منم پسرم ۱۸ ماهشه ۱۱ کیلوئه زیاد جالب نبس غذاش

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی عزیزم عیب نداره عزیزم درست میشه اونم.بچه دوم معمولا خوش غذا تر میشن.منم پسرم ۱۸ ماهشه ۱۱ کیلوئه ...

الهی خداحفظش کنه و خیرشو ببینی 

اره سالم باشن دیگه چیکار کنیم 

پسرمن ک بزور شربت زینک اگه بخوره 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
الهی خداحفظش کنه و خیرشو ببینی  اره سالم باشن دیگه چیکار کنیم  پسرمن ک بزور شربت زینک اگ ...

بله انشالله همه بچه ها سالم و شاد باشن دل مادرا خوش باشه.جدیدا حس میکنم یه مختصر کم خونه برا همین نمیخوره اما فعلا که نمیشه آزمایش برد.حالا تو یه ماه به زور زیاد کردن قطره آهن و مولتی زینک و سویق و شیره انگور یه ۲۰۰ گرم اضافه کردیم 😄

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
بله انشالله همه بچه ها سالم و شاد باشن دل مادرا خوش باشه.جدیدا حس میکنم یه مختصر کم خونه برا همین نم ...

عزیزم‌بازم‌خوبه 🌷🌷

پسر من ۷ ماهشه میتونم سویق بدم؟ و چطوری بدم

بله عزیزم از شش ماهگی میشه سویق کودک داد.من یه روز در میون یه ق چایخوری میریزم تو بستنیش با پودر بادوم و گردو.

شش ماهگیشم میریختم تو فرنیش اینا

بله عزیزم از شش ماهگی میشه سویق کودک داد.من یه روز در میون یه ق چایخوری میریزم تو بستنیش با پودر باد ...

ممنون گلم. پسر من خیلی وزنش کمه ۷ ونیم باشه به زور. نمیدونم چی بدم یکم وزن بگیره

ممنون گلم. پسر من خیلی وزنش کمه ۷ ونیم باشه به زور. نمیدونم چی بدم یکم وزن بگیره

اگه رو‌نمودارش باشه وزنش مشکلی نداره.پسر من بد غذاس غذا نمیخوره.

شما قطره هاشو مرتب بده هم آهن هم مولتی.

تو غذاهاش فرنیش کره بریز.سوپاشو با آبگوشت و آب مرغ و درست کن.رشته سوپم بریز.فعلا کوچیکه تنوع غذاییش کمه اما بچه اگه بخور باشه همینام کافیه.سویق رو‌میتونی تو بیسکوییت مادرم بریزی.شیر خشک نمیخوره؟

اگه رو‌نمودارش باشه وزنش مشکلی نداره.پسر من بد غذاس غذا نمیخوره. شما قطره هاشو مرتب بده هم آهن هم م ...

وزنش پایین نمودار هست. بچم شیرخشکی هست. روزی سه وعده بهش غذا میدم. اب سیب هم میخوره فرنی موزم دوست داره. شیر خشکشم ببلاک هست . همش میگم شیرش عوض کنم شاید بهتر شد.

وزنش پایین نمودار هست. بچم شیرخشکی هست. روزی سه وعده بهش غذا میدم. اب سیب هم میخوره فرنی موزم دوست د ...

میتونی آپتامیلم امتحان کنی.نه ماهه که شد مغزیجات و .. میدی تپل میشه.سويقم بريز تو فرنيش اينا.تخم بلدرچينم خوبه بريزي تو غذاهاش.زرده شو له كن تو سوپس.نون سنگك رو خشك كن پودر كن بريز تو آبگوشت يا آب قلم يا چاي شيرين كمرنگ بده بهش