2821
2789

چند کیلو هست بچتون 

من پسرم ۹کیلو بود ۴ماهگی 

۱۸قطره هر ۴ساعت میدادم 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چند کیلو هست بچتون  من پسرم ۹کیلو بود ۴ماهگی  ۱۸قطره هر ۴ساعت میدادم

ماشاللله الان چند کیلوئه و چند سالشه؟؟

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
چقد و زنش زیاد بوده دنیا اومدنی چند کیلو بود؟  شیر خودتو میخورد؟

اره ماشالله تپلی بود 

وزن‌تولد۳۴۰۰ 

ارهلم‌شیرخودمو میخوره

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
ماشاللله الان چند کیلوئه و چند سالشه؟؟

ماشالله ب جونت عزیزم 

الان ۱۵ ماهشه 

۱۲ماهگی ۱۲کیلو بود 

اره ماشالله تپلی بود  وزن‌تولد۳۴۰۰  ارهلم‌شیرخودمو میخوره

بس خیلی زیاد بوده و زنش اخه پسر من ۳۲۰۰ بود  زیاد فرق ندارن تو تولد ولی بچه تو خیلی وزن گرفته بود ماشاالله 😊

ماشالله ب جونت عزیزم  الان ۱۵ ماهشه  ۱۲ماهگی ۱۲کیلو بود

ماشالله خدا حفظش کنه همیشه سلامت باشه 🧿

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
بس خیلی زیاد بوده و زنش اخه پسر من ۳۲۰۰ بود  زیاد فرق ندارن تو تولد ولی بچه تو خیلی وزن گرفته ب ...

اره پسرمن با شیر خودم وزنش زیاد میشد ک دکترش گفت از ۴ماهگی غذا بده ک‌دادم وزنگیریش کم شد خیلی لاغرتر شده بچم نسبت ب اون روزاش

بس خیلی زیاد بوده و زنش اخه پسر من ۳۲۰۰ بود  زیاد فرق ندارن تو تولد ولی بچه تو خیلی وزن گرفته ب ...

والا ربطی نداره پسر من ۳۷۵۰ بود الان ۱۸ ماهشه به زور ۱۱ کیلوئه