2777
2789

چند کیلو هست بچتون 

من پسرم ۹کیلو بود ۴ماهگی 

۱۸قطره هر ۴ساعت میدادم 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند کیلو هست بچتون  من پسرم ۹کیلو بود ۴ماهگی  ۱۸قطره هر ۴ساعت میدادم

ماشاللله الان چند کیلوئه و چند سالشه؟؟

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
چقد و زنش زیاد بوده دنیا اومدنی چند کیلو بود؟  شیر خودتو میخورد؟

اره ماشالله تپلی بود 

وزن‌تولد۳۴۰۰ 

ارهلم‌شیرخودمو میخوره

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
ماشاللله الان چند کیلوئه و چند سالشه؟؟

ماشالله ب جونت عزیزم 

الان ۱۵ ماهشه 

۱۲ماهگی ۱۲کیلو بود 

اره ماشالله تپلی بود  وزن‌تولد۳۴۰۰  ارهلم‌شیرخودمو میخوره

بس خیلی زیاد بوده و زنش اخه پسر من ۳۲۰۰ بود  زیاد فرق ندارن تو تولد ولی بچه تو خیلی وزن گرفته بود ماشاالله 😊

ماشالله ب جونت عزیزم  الان ۱۵ ماهشه  ۱۲ماهگی ۱۲کیلو بود

ماشالله خدا حفظش کنه همیشه سلامت باشه 🧿

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
بس خیلی زیاد بوده و زنش اخه پسر من ۳۲۰۰ بود  زیاد فرق ندارن تو تولد ولی بچه تو خیلی وزن گرفته ب ...

اره پسرمن با شیر خودم وزنش زیاد میشد ک دکترش گفت از ۴ماهگی غذا بده ک‌دادم وزنگیریش کم شد خیلی لاغرتر شده بچم نسبت ب اون روزاش

بس خیلی زیاد بوده و زنش اخه پسر من ۳۲۰۰ بود  زیاد فرق ندارن تو تولد ولی بچه تو خیلی وزن گرفته ب ...

والا ربطی نداره پسر من ۳۷۵۰ بود الان ۱۸ ماهشه به زور ۱۱ کیلوئه