2777
2789

کی مثه من خونه مادرشم نرفته قرنطینه اس ازسوم اسفند خونه ایم بچه ها حتی روز عیدم تلفنی تبریک گفتیم دلمون پوکید توخونه پسر نازنینم میگه وقتی کرونا نابود شد وقتی ازهم پاشیده شد بریم خونه مادر کسی مثه ما هست هیجای هیچ جا نرفته باشه همش گوشی وفیلم و بچه هام داعون شدن خودمم باهاشون بازی میکنم ولی اخه چقد کارای خونه کارای بچه ها نمزرسم دیگه واقلا امشب دیگه دلم بدجور گرفته

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ماشین برید دور دور

بستنی بخورید

بعد برگردید😑

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

والا ما که دو ماهه بچم رنگ آسمون رو ندیده 

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار 

منم بچه‌هام کلافه شدن 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

امروز میگن خیابونا خیلیییییی شلوغ بوده 

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار 

خب با ماشین برین بیرون یه دوری بزنین داخل شهر، اینجوری ام نمیشه!! می پوسه آدم که... 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

ما هم همینیم پسر ۶سالم تیک گرفته خودم میفهمم اذیته ولی عاقله و همش میگه همه دنیا مثل ماس وضعیتشون چاره ای نیس 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
با ماشین برید دور دور بستنی بخورید بعد برگردید😑

شوهرم باماشزن سرکار میره گاها همکاری چیزی سوار میشه هرروزم ضدعفونی میکنیم ولی بازم میترسم دست بچه هام یه جایی یه درزی چیزی بخوره که صدعفونی نشده باشه

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

منم با این تفاوت که بچه ای هم نیست  سرگرم بشم  باهاش  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

هر چقدر ما رعایت می‌کنیم تو خونه خودمون رو حبس کردیم یه عده نفهم بیرونن تمام زحمت ها هیچ میشه