2777
2789
عنوان

تزریق چربی

| مشاهده متن کامل بحث + 191063 بازدید | 547 پست
هيچ كدوم رو نكن نهايت يه بوتاكسي چيزي برا چروك اگه داشتي بزن تزريق چربي رو ابدا حتي از گوشه ذهنت ن ...

انشالله ک خوب میشن

عزیزم دوستم چربی تزریق کرد ولی خیلی عالی شد چن نفر دیگ هم دیدم تعجب میکنم دوستان اینطور شدن

انشالله ک صورتشون مثه قبل میشه

لطفا لطفا لطفا قضاوت ممنوع❌❌                  این کاربری متعلق به دونفره   👭                            پس خواهش میکنم از رو تایپ ها سوتفاهم پیش نیاد🙏صاحب کاربر من و خواهرم هستیم من متاهلم و خواهرم مجرد 
انشالله ک خوب میشن عزیزم دوستم چربی تزریق کرد ولی خیلی عالی شد چن نفر دیگ هم دیدم تعجب میکنم دوستان ...

دوستتون بعد از چه مدت عالي شدن؟

شايد ما عجله داريم

ولي هر چيه خيلي لعنتي و بده فعلا

من امروز ١٧ روز هست انجام دادم با كلي رژيم و كمپرس اب گرم هنوزم نتونستم از شرشون خلاص بشم

اين وسط يه رژيم خيلي اجباري هم گرفتم يهو كاهش وزن پيدا كردم

من ابدا به هيچ كس توصيه نميكنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترا يه خبر خوب

امروز خواهرم اومده بود منم يك هفته بود نديده بود

امروز منو ديد گفت ورم صورتت خيلي خوابيده

ميگفتما صورتم فك و گونه چربي زده وسط خط افتاده تو رفتگي

اون قسمتم گفت لاغر شدي اين قسمتاي صورتت رفته تو😅😅

خلاصه بگم دخترا رژيم واقعا كارساز هست

يه كلينيك زيبايي هم هست من برل ليزر ميرم

از اونام پرسيدم

گفته بيار آنزيم بزنيم آب ميشه

از همون امپولا كه برل بيني هم ميزننا بيني هايي كه چربي دارن لاغر ميشن از اونا

منتها من به شوهرم نميتونم بگم بريم انزيم بزنيم

گفتم اينجا بگم يوقت نياز بود با مشورت دكترو با تحقيقات كامل اگر خواستين و واقعا كارساز بود انجام بدين

خواهرشوهرم اومد الان منو ديد

منو روز پنجم ديده بود امروزم روز ١٧ امم هست ديد

گفت خيلي ورمت خوابيده ولي هنوز ورم داري😔😔😔

با اينكه اينهمه لاغر هم شدم ولي باز صورتم ورقلمبيده هست😕😕😕

انشالله الهى امين خدا كنه هيچىش نمونه  پس منم باز از فردا كمپرس گرمو اكى ميكنم  كه خدا ك ...

سلام دوست خوبم حالتون چطوره

بهتر شدين؟ فرق كردين؟ الان روز چندمين

در چه حالين

نگرانتونم

سلام دوست خوبم حالتون چطوره بهتر شدين؟ فرق كردين؟ الان روز چندمين در چه حالين نگرانتونم

سلام عزيزم 

هنوز درگير چشمم هستم كه تا به تا شده كه ميگن واسه ورمه بايد ٣ هفته ديگه صبر كنى امروز روز ٢٦ هست 

و دارم ديوانه ميشم 

ورزش هم كه ثبت نام كردم دارم ميرم 

واسم دعا كنيد 

سلام عزيزم  هنوز درگير چشمم هستم كه تا به تا شده كه ميگن واسه ورمه بايد ٣ هفته ديگه صبر كنى ام ...

انشالله هر روز بهتر و بهتر ميشي

قرص اناهيل و اناناس بخور تا ورمت زودتر از بين بره

سلام عزيزم  هنوز درگير چشمم هستم كه تا به تا شده كه ميگن واسه ورمه بايد ٣ هفته ديگه صبر كنى ام ...

راستي عزيزم حجم صورتت كمتر نشده؟

بر اساس تجربه يكي از دوستان كه اوايل تزريق كاملا رعايت كردن همه چيز رو نه حرارت دادن نه رژيم گرفتن نه قرص چربي سوز خوردن 

الان ماه هفتم هستن و ميگن ١٠ درصد فقط باقي مونده

دكترش گفته اگه ترميم نكني تا ٦ ماه همه اش از بين ميره حالا بستگي به بدن داره يكي دو ماه اينور اونور از بين ميره

خلاصه توي تزريق اول بر اساس تجربيات اكثر گفتن از بين ميرن 

راستي عزيزم حجم صورتت كمتر نشده؟ بر اساس تجربه يكي از دوستان كه اوايل تزريق كاملا رعايت كردن ...

خدا از دلت بشنوه و بره اره كمتر سده واى من فرمشو دوست ندارم  از همه بدتر زير چشم راستم كه بالا پايينى شده چشمام خدا كنه زير چشمم همش جذب بشه ١٪؜ نمونه 

انقدر كه چشمام رو اعصابمم و غه دارم رو صورتم ندارم خاك تو يرم 

به خداوندى خدا قسم 

قلب درد گرفتم نفس عميق ميكشم قلبم درد ميگيره 

خدا از دلت بشنوه و بره اره كمتر سده واى من فرمشو دوست ندارم  از همه بدتر زير چشم راستم كه بالا ...

اره برا منم كمتر شده ولي فرم صورتم بد شده

خيلي خيلي اين قضيه چربي منم آزار داد 

تصور من بيني هم هست

خدا بخير بگذرونه روزامونو

الان حالتون چطوره 

سلام عزيزم ميخواستم بدونم زير چشمتون اكى شد ؟ 

من سه بار آنزیم زدم البته قبل از بارداریم ی مدت از بین میرفت بازم برمیگشت دکترم گفت سعی کن اصلا بهش دست نزن وبهش حساس نشو خلاصه منم از فکرش اومدم بیرون ،ی مدته انگار خیلی خیلی داره کمتر میشه الان دیگه مشخص نیست،ان شاالله دیگه برنگرده 

من نمی دونم تز ریق چربی چیه ولی خواهر شوهرم رفت تهران از پشت پاهاش با سوزن میگه چیزایی بر می داشتن واز زیر چونه با سوزن بلند داخل گونه هاش میریختن الان دوساله هم صورتش گرد شده هم اصلا نیوفتاده خیلی هم خوشگل شده.لباش هم باز همون جا ژل زده .ولی لباش رو هر سال یا چند ماه میره ژل میزنه ومیاد.مردم چه شانس هایی دارن شوهر من اجازه هیچ کاری رو نمی ده .خداوند بزرگ شوهر منو به زمین گرم بزنتش .

من سه بار آنزیم زدم البته قبل از بارداریم ی مدت از بین میرفت بازم برمیگشت دکترم گفت سعی کن اصلا بهش ...

عزيزم چند وقته كه زدى ؟ و اينكه پوست زير چشمت تيره تر نشد يا شل نشد بعد انزريقت ؟ و اينكه چشمات تا به تا نشده بود ؟ من امروز سد ٣١ روز كه زدم