2777
2789
عنوان

sos

145 بازدید | 19 پست

دخترم دیشب ببخشید اسهال بوده بعد بدون اینکه به من بگه عرق نعنا خورده الان بهم میگه بازم ببخشید دسشوییش نمیاد چیکار کنم ؟

اول از همه برا حاجت دخترم دعا کنین عزیزان   یه بار معلممون گفت بنویس قسطنتنیه منم نوشتم قغسثصتطنتطنیهححاااالم از این بهتر نمیشه حالاکه نیستی😛😛 دیگه قسمت هرچی باشه به تو مربوط نیس    وای چقده مستم من🌷 خاک تو سر دو تا دوست پسرای قبلیم    

یبوست نگرفته باشه🙄🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جان

چی جان؟

اول از همه برا حاجت دخترم دعا کنین عزیزان   یه بار معلممون گفت بنویس قسطنتنیه منم نوشتم قغسثصتطنتطنیهححاااالم از این بهتر نمیشه حالاکه نیستی😛😛 دیگه قسمت هرچی باشه به تو مربوط نیس    وای چقده مستم من🌷 خاک تو سر دو تا دوست پسرای قبلیم    
یبوست نگرفته باشه🙄🍭

ها؟

بهش خاکشیر بده.الو.اگه شربت ملین هم داری خیلی کم بهش بده

ممنون از کمکت

ممنون از کمکت

خواهش میکنم ولی از این به بعد موقع اسهال به جایِ عرق نعنا،ادامس نعنایی یا دوغ نعنایی بهش بده تا یبوست هم نشه بعدش

به قلبم معذرت خواهی بسیاری بدهکارم؛بخاطرتمامی روزهایی که.....گرفت،شکست،تنگ شد.....وکاری از دست من برنمی امد ...  
یبوست گرفته؟؟؟

نع

نع

ببخشید من درست متوجه نشدم.اسهال بوده عرق نعنا خورده الان دستشوییش نمیاد؟؟؟

به قلبم معذرت خواهی بسیاری بدهکارم؛بخاطرتمامی روزهایی که.....گرفت،شکست،تنگ شد.....وکاری از دست من برنمی امد ...  
ببخشید من درست متوجه نشدم.اسهال بوده عرق نعنا خورده الان دستشوییش نمیاد؟؟؟

آره

اگه یبوست هست بش دمنوش برگ ثنا بدید

اگه اسهال هس نوشابه سیاه، چایی سیاه و بیات یا دمنوش پوست انار رو بدید

ﮐﺎﺵ ﻣﯿﺸﺪ ﺯﻧﺪﮔﯽﺗﮑﺮﺍﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﻻﺍﻗﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺭﺍ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﺳﺎﻋﺘﻢ ﺑﺮﻋﮑﺲﻣﯿﭽﺮﺧﯿﺪ ﻭ ﻣﻦ ﺑﺮﺗﻨﻢ ﻣﯿﺸﺪ ﮔﺸﺎﺩ ﺍﯾﻦﭘﯿﺮﻫﻦ ﺁﻥ ﺩﺑﺴﺘﺎﻥ ، ﮐﻮﺩﮐﯽ ، ﺳﺮﻣﺸﻖﺁﺏ ﭘﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﻫﻢ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺟﺎﯼﺧﻮﺍﺏ ﺧﻮﺩ ﺑﺮﻭﻥﻣﯿﮑﺮﺩﻡﺍﺯ ﺩﻟﻮﺍﭘﺴﯽ ﺩﻝ ﻧﻤﯿﺪﺍﺩﻡ ﺑﻪ ﺩﺳﺖﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﻋﻤﺮ ﻫﺴﺘﯽ ، ﺧﻮﺏ ﻭ ﺑﺪﺑﺴﯿﺎﺭ ﻧﯿﺴﺖ ﺣﯿﻒ ﻫﺮﮔﺰﻗﺎﺑﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻧﯿﺴﺖ ! !
اگه یبوست هست بش دمنوش برگ ثنا بدید اگه اسهال هس نوشابه سیاه، چایی سیاه و بیات یا دمنوش پوست انار ر ...

سنا خیلی قوی هست.من از منبع موثق می گم.نه خودتون استفاده کنید نه بخصوص به بچه بدین.در دراز مدت استفاده ازش روده ها رو تنبل و تحریک پذیر می کنه.برای درمان یبوست از آب انگور،ماساژ پهلوها و ناف با روغن زیتون،مخلوط روغن زیتون و چند قطره لیمو ترش به اندازه یک ق غ،دم نوش بارهنگ،آلو،خاکشی با آب گرم و نبات.استفاده کنید.

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️