2777
2789
عنوان

sos

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 19 پست
سنا خیلی قوی هست.من از منبع موثق می گم.نه خودتون استفاده کنید نه بخصوص به بچه بدین.در دراز مدت استفا ...

ن گلم معلومه ک دراز مدت نمیگم. برگ ثنا باید با گل محمدی استفاده بشه تا مانع از گرفتگی عضلات بشه.

هر چیزی ک استفاده میکنیم علاوه بر فوایدش مضراتشم داره...

ﮐﺎﺵ ﻣﯿﺸﺪ ﺯﻧﺪﮔﯽﺗﮑﺮﺍﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﻻﺍﻗﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺭﺍ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﺳﺎﻋﺘﻢ ﺑﺮﻋﮑﺲﻣﯿﭽﺮﺧﯿﺪ ﻭ ﻣﻦ ﺑﺮﺗﻨﻢ ﻣﯿﺸﺪ ﮔﺸﺎﺩ ﺍﯾﻦﭘﯿﺮﻫﻦ ﺁﻥ ﺩﺑﺴﺘﺎﻥ ، ﮐﻮﺩﮐﯽ ، ﺳﺮﻣﺸﻖﺁﺏ ﭘﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﻫﻢ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺟﺎﯼﺧﻮﺍﺏ ﺧﻮﺩ ﺑﺮﻭﻥﻣﯿﮑﺮﺩﻡﺍﺯ ﺩﻟﻮﺍﭘﺴﯽ ﺩﻝ ﻧﻤﯿﺪﺍﺩﻡ ﺑﻪ ﺩﺳﺖﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﻋﻤﺮ ﻫﺴﺘﯽ ، ﺧﻮﺏ ﻭ ﺑﺪﺑﺴﯿﺎﺭ ﻧﯿﺴﺖ ﺣﯿﻒ ﻫﺮﮔﺰﻗﺎﺑﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻧﯿﺴﺖ ! !
ن گلم معلومه ک دراز مدت نمیگم. برگ ثنا باید با گل محمدی استفاده بشه تا مانع از گرفتگی عضلات بشه. هر ...

من یکبار به تجویز مادربزرگم ،مامانم بهم داد.با کلی ادویه دیگه مثل همین گل محمدی،زیره،رازیانه و غیره.باور کن انقدر حالم بد شد که خود مادربزرگم ترسیده بود.اون موقع چهار سال بودم.الان همسرم تو آزمایشگاه دانشگاه ،محقق هست روی خواص گیاهان دارویی و داروهای شیمیایی.استاد دانشگاه شهید بهشتی،یکبار مهمانش بودیم و من این خاطره رو تعریف کردم.انقدر از مضرات سنا گفت به خصوص برای گروه سنی حساس.داروهای گیاهی بسیار خطرناکتر از شیمیایی ها هستن.دوز مشخص داره.شما نه از مقدارش گفتی نه از گل محمدی.این مادر اگه کم و زیاد بده احتمال پاره شدن روده هست.

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یکبار به تجویز مادربزرگم ،مامانم بهم داد.با کلی ادویه دیگه مثل همین گل محمدی،زیره،رازیانه و غیره. ...

راست میگی گلم. حق باشماست

ﮐﺎﺵ ﻣﯿﺸﺪ ﺯﻧﺪﮔﯽﺗﮑﺮﺍﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﻻﺍﻗﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺭﺍ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﺳﺎﻋﺘﻢ ﺑﺮﻋﮑﺲﻣﯿﭽﺮﺧﯿﺪ ﻭ ﻣﻦ ﺑﺮﺗﻨﻢ ﻣﯿﺸﺪ ﮔﺸﺎﺩ ﺍﯾﻦﭘﯿﺮﻫﻦ ﺁﻥ ﺩﺑﺴﺘﺎﻥ ، ﮐﻮﺩﮐﯽ ، ﺳﺮﻣﺸﻖﺁﺏ ﭘﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﻫﻢ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺟﺎﯼﺧﻮﺍﺏ ﺧﻮﺩ ﺑﺮﻭﻥﻣﯿﮑﺮﺩﻡﺍﺯ ﺩﻟﻮﺍﭘﺴﯽ ﺩﻝ ﻧﻤﯿﺪﺍﺩﻡ ﺑﻪ ﺩﺳﺖﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﻋﻤﺮ ﻫﺴﺘﯽ ، ﺧﻮﺏ ﻭ ﺑﺪﺑﺴﯿﺎﺭ ﻧﯿﺴﺖ ﺣﯿﻒ ﻫﺮﮔﺰﻗﺎﺑﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻧﯿﺴﺖ ! !