2777
2789

من تک دخترم.امروز فهمیدم حاملم،خیلی خوشحال شدم.به مامانم نگفتم تا هفته دیگه که تولدمه بهش بگم.ما اصلا تو خانوادمون بچه کوچیک نداشتیم.خواهر و دوستی نداشتم که باردار باشن.مراقبتای اولیه بارداری رو هیچی نمیدونم.فقط میام اینجا میخونم.

الان یکماهگی بارداری هستم.میشه خواهرانه راهنماییم کنین چیکار کنم چیکار نکنم و چی بخورم و چی نخورم؟امکان دکتر رفتن نیست واقعا واسه تغذیه😔از الان نباید چیز سنگین بلند کنم؟میترسم دولا شم حتی.پیشامیش ممنووون از محبتای همیشگتون😘

عزیزم بیا تایپیک من مامانهای پاییز۹۹ خیلیا مثل تو هستن هر کمکی از دستم بیاد حتما برات انجام میدم و راهنمایی میکنم 

قدم نو رسیده مبارک

پسرم .۸/۸/۹۹ ساعت ۵ عصر روی ماهتو دیدم خدارو شکر تورو دارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حتمن باید بری دکتر چکاب کلی بنویسه قمد تیرویید و ویتامینهات چک بشه

یکماه پیش انجام دادم ولی نرفتم جوابشو بگیرم گفتن نیای بهتره.حالا فردا میرم.مرررسی بابت یاداوریش😘😘

یکماه پیش انجام دادم ولی نرفتم جوابشو بگیرم گفتن نیای بهتره.حالا فردا میرم.مرررسی بابت یاداوریش😘😘

یکماه پیش یعنی قبل بارداری؟ 

حتمن باید تو بارداری باشه اگر قبل بارداری انجام دادی درست نیست

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

اصلا خم و راست نشو 

چیزی از کیفت سنگین تر بلند نکن

سه ماه اول مهمه

از قبل اگر چک شدی که هیچ اگه نشدی باید قند و تیروئید و... چک بشه

فولیک اسید حتما بخور

جگر اصلا نخور

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

عزیزم باید بری زیر نظر دکتر 

نهایت تا ۸ هفته باید بری سونو قلب 

فولیک اسید شماره یک روزی یک عدد بخور 

اگر مینور هستی شماره ۵ روزی یکی بخور 

چیزهای گرم سه ماه اول نخور 

مثل اویشن دارچین زعفران و...

و چیزهای ممنوعه هم نخور مثل دل جگر قلوه هویج و کنجد 

تا ۳ ماه اول سعی کن بیشتر استراحت کنی و اصلا چیزی بلند نکنی و مراقب باشی 

همینا ب ذهنم رسید😁

راستی باید بری ازمایش چکاب بدی ک بر اساس اون بهت ویتامین و... دکتر میده 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

مبارکه عزیز

هفته ۸ باید حتماااااا بری دکتر سونو بشی واس تشکیل قلبش   دولا نشدن مانعی نداره از الان نگران نباش  مغزیجات بخور  میوه   به  و سیب غذای های مقوی

من دوقلو باردارم ولی یه ماه اول هیچی نتونستم بخورم  نزدیکی رو زیر سه ما کم داشته باش