خانهای گل سلام...توروخدا ازتون خواهش میکنم با دلهای پاکتون دعا کنید باردار باشم....چند روزه بی اختیار اشکام میریزه..دلم خیلی گرفته خیلی.میشه یکم از علایمتون بگد شاید یکم اروم شدم😭😭.....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با معاینه سونو گلم. با تاریخ پربود هشت هفتم بو ولب دکتر محض احتیاط تا ۱۰ هفته نگهم داشت و شیاف ...
با قرص سقط کردی؟ من اولین روز اخرین پریود اول اسفند بود یعنی میشه شش هفته و ۳ روزه که باردارم؟ فردا میخوام برم دکتر برام سونو بنویسه یعنی با سونو ۲ هفته کم میشه ۴ هفتم؟
من اشتهام زیاد شده.کمر درد شکمم درد دعرم ولی شدید نیست.....سینهامم درد بکنه. ترشح دارم...توروخ ...
انشاالله که هستی عزیزم توکلت بخدا باشه.حتما خبرشو بهم بده
در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
انشالله. .به حق این شب عزیز هرکی اقدام کرده مثبت باشه واسه منم باشه...حتما عزیزم
انشاالله که همینطوره توکل به خودش.بهار فصل زایش طبیعت و موجودات هست کلا شانس باروری تو این فصل خیلی بالا میره.فقط به خودت استرس نده و به خدا توکل کن