2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 69 پست

اسی آن شالله که هستی به حق این شب ها و روزهای بزرگ 

من که هفت روز عقب انداختم با اینکه سابقه نداشت هیچوقت از وقتی پریود میشم هم کمردرد هم زیر شکمم هم سینه هام درد میکرد خودم دیگه گفتم  باردارم میخاستم تا ده روز صبر کنم بعد برم ازمایش که اومد متاسفانه😢😢

آن شالله هر کی منتظر خدا دامنشوسبز کنه به حق این شب به حق علی اکبر

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ناراحت نباش منم سه ماه پیش سقط داشتم، اما الان ۳ روزه عقب انداختم و بیبی چکم مثبت شد، قبل از موعد دل درد تو سمت چپم و کمردرد و افزایش اشتها و ترشحات سفید داشتم. دو سه روزم هست که سینه هام حساس شدن. 

ان شاء الله که هر چی زودتر خدا یه نی نی سالم و تپلی بهت میده. 

عزیزم ناراحت نباش منم سه ماه پیش سقط داشتم، اما الان ۳ روزه عقب انداختم و بیبی چکم مثبت شد، قبل از م ...

منم همین علایم رو دارم ولی سمت راستم درد میگیره....مبااارکه گلمم...به این زودی بی بی جواب میده؟؟

علایم من  اشتهام خیلی زیاد شده بود.سنه هام بدجور درد میکرد یه هاله ی سیاه دور نوک سینهم هست.ترشح داشتم دلدردو کمردرد که هنوزم دارم.چندروز مونده به موعدم بدجور خوشم از خیارشور میومد.شبا هم یه دفه لرز میکردم جوری که قشنگ دندونام بهم میخورد پاهام سرد میشد.عصبی  و کم حوصله هم شده بودم

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
علایم من  اشتهام خیلی زیاد شده بود.سنه هام بدجور درد میکرد یه هاله ی سیاه دور نوک سینهم هست.ترش ...

من اشتهام زیاد شده.کمر درد  شکمم درد دعرم ولی شدید نیست.....سینهامم درد بکنه. ترشح دارم...توروخدا برام دعا کن باشم

اخی. شش هفته ای که میگید از اولین روز اخرین پریودت بود یا با معاینه سونوگرافی؟  

با معاینه سونو گلم. با تاریخ پریود هشت هفتم بود ولی دکتر محض احتیاط تا ۱۰ هفته نگهم داشت و شیاف میزدم چون لکه بینی داشتم. بعدش تو خونه یه سقط فوق دردناک داشتم‌ انگار مرگ جلو چشمام دیدم.