2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 69 پست
من سینهام بزرگ شده خیلی....زیر شکمم درد داره...بعضی از ساعتها احساس میکنم حالت تهوع دارم.....دعا کن ...

ان شاالله نشی پریود 

ان شاءالله بارداری 

۱۴ صلوات برات میفرستم 

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم یکسال منتظرم ....دلم گرفته  فرداموعدمه اما حس پری دارم پاهام سر شده هروقت پاهام سرمیشه پری ...

انشالله ک هستی عزیزم.....انشالله باهم دیگه.....😘😘😘الهی  خدا خودش دل همه منتظرارو شاد کنه

انشالله ک بارداری عزیزم

واقعا درکت میکنم

علائم من  درد سینه کمردرد علائم خاصی نیس مثل پریود ولی ضعیفتر

تیرماه 97 بعد از 10 .11 ماه اقدام ب کمک کلومیفن و لتروزول حامله شدم پوچ بود شهریور سقط شد😢خدایا ناامیدمون نکن😔22آبان 98 شروع دوباره.... خدایاشکرت که کنجد توو دلم کاشتی خودت برام حفظش کن دعا کنید قلب کنجدم تشکیل بشه باید هرروز آمپول انوکسان بزنم🙏قلب کنجدم تپید ❤️😍خدایا سالم بیاد بغلم این حس برای تمام زنای سرزمینم آرزو میکنم.💋💋💋💋💋دخترم دنیامه
انشالله ک هستی عزیزم.....انشالله باهم دیگه.....😘😘😘الهی  خدا خودش دل همه منتظرارو شاد کنه

ایشااالللااا

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
ممنونم عزیز دلممم....😘خدا از دهنت بشنوه 

من رعد دوسال و خورده ای انتطار هفته ی پیش به خاست خدا بی بی مثبت شد.

خیلی برام عجیب بود چون این ماه اصلا انتطارشو نداشتم من تو اسفند حدود دوهفته خونه ی پدرم بودم وقتی برگشتم پونزدهم سیکلم بود و مطمعن بود از روز تخمک گزاریم گدشته.دیگه چقدر خونه تکونی کردم حتی خونه ی مادرشوهرمو به تنهایی تمیز کردم.این ماه دهم باید پریود میشدم.دوسه روز منتظر بودم نشد.چند روز پیش عصر رفتم داروخونه دوتا بی بی گرفتم یکیشو همون لحطه زدم باورم نمیشد چیزی رو که میدیدم همون لحظه دوتا خط افتاد اصلا تا یه ساعت هنگ بودم.خدا رو شکر ان شاالله قسمت همه ی منتظرا.همون لحطه برای همه دعا کردم که خدا مراد دلشونو بده

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
ی سوال....همون اول رنگ سینها باید تغییر کنه؟؟یا به مرور؟؟؟

منکه نشدم تاحالا خخخخ فقط سینه هام مثل قبل پری از بغل وقتی بیدار میشم درد داره وکلیه درد دارم

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

انشالله که بارداری عزیزم

من یکی از علائمم همین گریه کردنهای مداوم و یهویی بودش. با کوچکتربن چیزی که شاید زیادم ناراحت کننده نبود میزدم زیر گریه و یه سیل اشک میریختم. علایم دیگه هم توی تاپیکهام هست مثل علایم پری تقریبا بعداز تخمک گذاریم تا موعدم داشتم

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🤲🤲