2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 69 پست
منم همین علایم رو دارم ولی سمت راستم درد میگیره....مبااارکه گلمم...به این زودی بی بی جواب میده؟؟

من چون از سمت چپ تخمک ازاد شده بود، به خاطر همین سمت چپم درد میگرفت. واسه من از پنج شش روز قبل موعد بیبی چک هاله انداخت عزیزم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با معاینه سونو گلم. با تاریخ پربود هشت هفتم بو  ولب دکتر محض احتیاط تا ۱۰ هفته نگهم داشت و شیاف ...

با قرص سقط کردی؟ من اولین روز اخرین پریود اول اسفند بود یعنی میشه شش هفته و ۳ روزه که باردارم؟ فردا میخوام برم دکتر برام سونو بنویسه یعنی با سونو ۲ هفته کم میشه ۴ هفتم؟

من اشتهام زیاد شده.کمر درد  شکمم درد دعرم ولی شدید نیست.....سینهامم درد بکنه. ترشح دارم...توروخ ...

انشاالله که هستی عزیزم توکلت بخدا باشه.حتما خبرشو بهم بده

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

بچه ها منم محتاج دعاتونم

ایشالا این ماه همگی باهم حامله بشیم

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
بی. بعد چند روز عقب زدن نشون میده؟؟

من سه روز از موعدم گذشته بود 

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
انشالله. .به حق این شب عزیز هرکی اقدام کرده مثبت باشه واسه منم باشه...حتما عزیزم  

انشاالله که همینطوره توکل به خودش.بهار فصل زایش طبیعت و موجودات هست کلا شانس باروری تو این فصل خیلی بالا میره.فقط به خودت استرس نده و به خدا توکل کن

[QUOTE=131همه95]بچه ها منم محتاج دعاتونم ایشالا این ماه همگی باهم حامله بشیم[/QUOTE]

انشالله ک هستی عزیزم. بخدا من اول برای همه دعا میگنم.انشالله باهم دیگه....خبر بارداریمون رو اینجا میگیم عزیزم

با قرص سقط کردی؟ من اولین روز اخرین پریود اول اسفند بود یعنی میشه شش هفته و ۳ روزه که باردارم؟ فردا ...

نه گلم، من با داروی گیاهی خودم سقط کردم. نه واسه من اینطور بود، ان شاء الله برای شما سن سونو و پریود یکی باشه‌