2777
2789
واسه عید فطر رفته بودیم مسافرت....برگشتیم از شب شنبه اسهالش شروع شد....حتی تا روزی 15 بارم اسهال بود...بارها بردمش دکتر...اولش گفتن ویروسیه و سه تا پنج روز از بین میره...اما ادامه داشت دوبار ازمایش ادرار و مدفوع داد و حتی کشت هم شد...الحمدلله چیزی نشون نداد....گفتن تا دو هفته صبر کن تا ویروس دفع بشه........
سرنوشت را کی توان از سر نوشت...
حداقل دو روز در میون بردمش دکتر.....حتی دوروز در میون میبرمش کنترل هم میشه تا خدایی نکرده آب بدنشو از دست نده...دکتر میگه وزنش خیلی جزئی کم شده و مشکلی نیست.........
از پریروز بهتر شده بود اما از دیشب بهش پسته شور دادم نمیدونم از اونه یا نه....دوباره از صبح شش بار اسهال شد و آبکی و سبز رنگه.......
حتی آزمایش وبا هم داد.......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام تیما جان اگه وزنش کم نشده و تو آزمایش چیزی نشون نمی ده نگران نباشین پسرمن در پنج ماهگی 28 روز اسهال داشت داروی دکتر هم تاثیر نداشت خودش خوب شد فقط مایعات رو زیاد بهش بده
البته مادرم یه چایی واشس درست کرد بعد از سه چهار بار خوردن کم کم خوب شد
درست کردن چایی از این قرار بود که اول یه کم چای خشک رو بوداد و بعد آب جوش روش ریخت گذاشتمش تو یخچال و سه چهار بار بهش دادم هر بار سه چهار قطره چکون
اگه دوست داری می تونی امتحان کنی ضرر که نداره واسه آب بدنش هم خوبه
امیدوارم هرچه زودتر گل پسرتون خوب بشه
زندگی زیباست
ممنون گندم طلا جون...این کارو کردم با این تفاوت که توی ماست چای بو داده ریختم اما نخورد....
کارای مختلف کردم هرکی هرچی گفت درست کردم..اما فقط موقت بود.........
عزیزم فقط بهش مایعات بده که اب بدنش رو از دست نده چون اگه مشکلی نباشه و مایعات بهش نرسه خدای ناکرده باز اسهالش شدید میشه
یه داروی گیاهی هست خواهر من دو ماه پیش گرفته بود واسه خواهر زاده ام خیلی خوب بود
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
تیما جان من ندیدم ولی خواهرم از عطاری گرفته بود البته به پیشنهاد دکترش بود چون گفته بود بچه مشکلی نداره میتونی از دواری
یاهی استفاده کنی
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱