baraniiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 571 عنوان پخت نان 113 بازدید | 5 پست من یه سوال دارم میشه لطفا کمکم کنید.من توی فرگازم که آلتون هست نون پختم ولی یکدست گریل نشد .خط وسطش فقط خوب گریل شد .سنی نون رو داخل طبقه وسط گذاشتم ❤😍 محبوب من هرلحظه به نگاهت محتاجم.نگاهت را از من دریغ مکن. یکتای بی همتای من😍❤ 1399/01/16 | 14:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baraniiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 571 کسی کمک نمیکنه؟🙁 ❤😍 محبوب من هرلحظه به نگاهت محتاجم.نگاهت را از من دریغ مکن. یکتای بی همتای من😍❤
donnadarya عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 8720 اول گرم کن فر رو دمایکنواخت باشه شعله هم کم بذار و وسطاش کمو. زیاد نکن . دستور نونتم بذار .مایه شو از کجا می خری چ مارکی با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
baraniiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 571 خودم دستور پختو از اینستا گرفتم مایه آماده نبود ❤😍 محبوب من هرلحظه به نگاهت محتاجم.نگاهت را از من دریغ مکن. یکتای بی همتای من😍❤
sadsf69 عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 2016 از پایین روشن کن تا بپزه وقتی پخت برای روش گریل و روشن کن اگه اینجوریه که میخوای یه طبقه ببرش بالا ولی حواست بهش باشه نسوزه توکلت علی الله..
baraniiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 571 از پایین روشن کن تا بپزه وقتی پخت برای روش گریل و روشن کن اگه اینجوریه که میخوای یه طبقه ببرش بالا و ... وقتی پخت همون طبقه وسط گریل رو روشن کردم. ❤😍 محبوب من هرلحظه به نگاهت محتاجم.نگاهت را از من دریغ مکن. یکتای بی همتای من😍❤