2789
عنوان

Ivf

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 21 پست
میشه از سختیش بگین ممنون🥴 منم نازایی ثانویه دارم

اولا خیلی خرج داره حدود دوماه درگیر رفت و آمد به مرکز ناباروری هستی یه تایم هایی باید یک روز درمیون بری سونوگرافی روزی پنج شش تا آمپول بزنی احتمال داره مثل من بدشانسی بیاری و هایپر بشی یه سرچ کن هایپر شدن در آی وی اف ببین چه جوریه. من آنقدر اوضاعم خراب شد که به خاطر عوارض دارو بستری شدم و نزدیک بود رگ های مغزم پاره بشه بعد هم همه اینها رو بکشی فقط ۲۵درصد احتمال بارداری داری حالا خودت فکر کن میارزه برای جنسیت خاص اینهمه دردسر بکشی من که صد سال خودم اینکارو انجام نمیدم

اولا خیلی خرج داره حدود دوماه درگیر رفت و آمد به مرکز ناباروری هستی یه تایم هایی باید یک روز درمیون ...

عزیزم اره میدونم هایپر چیه هزینشم میدونم پیش دکتر نصر میخوام انجام بدم میدونم خیلی چیزاشو فقط برای تعیین جتسیت نیست من بچه دار نمیشم عزیزم ولی میخوام تعیین جنسیتم بکنم همون موقع عزیزم

💕🧿منم مامان شدم خدا جونم مرسی بیاد همه منتظرا هستم 🧿💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه نازایی ثانویه داری که آره برای نازایی میارزه حالا تعیین جنسیت هم بکن من هم اولیم پسر اگه دومی رو بخوام و مجبور بشم باز آی وی اف کنم خوب با تعیین جنسیت میرم که دختر بشه ایشالله که باردار بشی

اگه نازایی ثانویه داری که آره برای نازایی میارزه حالا تعیین جنسیت هم بکن من هم اولیم پسر اگه دومی رو ...

ایشاا.. خدا به همه دوتاشو بده عزیزم 👌خدا حفظ کنه پسر گلتو

نه من همین یه دونه بستمه آنقدر اذیت می‌کنه که نه خودم نه شوهرم دیگه بچه نمیخوایم

🤩خدا حفظش کنه