2777
2789
عنوان

یه پیشنهاد عالی برای کیک پزا🎂

| مشاهده متن کامل بحث + 4896 بازدید | 48 پست
اسمش گاناش دیگه میتونه فرم گرفته باشه میتونه ب صورت سس باشع خامه ۵۰گرم شکلات ۵۰گرم اندازه هم باش ...

خب ديگه منم همونوميگم ميگم سس بهترميشه ياخامه ....اون گل هاى کناره کيکت رو باماسوره درست کردى؟

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمش گاناش دیگه میتونه فرم گرفته باشه میتونه ب صورت سس باشع خامه ۵۰گرم شکلات ۵۰گرم اندازه هم باش ...

ميتونى از شکلات تخته اى هاى رنگى هم استفاده کنى خيلى خوش رنگ ميشه

من کیکام خیلی بدمیشه توفراجاق گازمیپزم یامیسوزه یاپف نداره یاخامه یامایع توش هنوزشله خسته شدم

فر از قبل گرم کن همیشه

مشکلت میتونه از دستور هات باشه

یا بکینگ پودرت

یا هم زدن موادت

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

اره مثل این😊

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

مرسی اسی من بلد نبودم ،حتما امتحان میکنم، اینم کیک امروزم که پیداست چسبیده

ظرف شیشه ای میچسبه

خمیر شده؟

اره مثل این😊

اينم شما پختى؟عزيزم ميگم ميخوام ديواره هاى کيکم رو باخامه درست کنم بعد اين سس رو که گفتم رنگيشو درست کنم فقط بريزم روى کيک که رده هاش بياد رو ديواره کيک اونجورى خوبه؟

اينم شما پختى؟عزيزم ميگم ميخوام ديواره هاى کيکم رو باخامه درست کنم بعد اين سس رو که گفتم رنگيشو درست ...

خب توی اون چهار مورد اگر توجه کرده باشی توضیحشو دادم

نه کیک من نیس

اره میشه رنگی درست کرد

فقط شکلات سفید پارمیدا بگیر یا باراکا

بعد رنگ خوراکی بریز

اون شکلات رنگی ها جنسشون خوب نیس

اگر بخوای مثل این کیک

از کناره هاش گاناش بیاد پایین باید خامت بیشتر باشه

که غلظت کم شه

مثلا ۵۰گرم خامه

۴۰گرم شکلات

خب ديگه منم همونوميگم ميگم سس بهترميشه ياخامه ....اون گل هاى کناره کيکت رو باماسوره درست کردى؟

گل های روی کیک با گاناش فرم گرفتس

با قیف و ماسوره گل رز زدم..لوازم قنادیا دارن

خب حالا

بستگی داره خامه دوس داری یا گاناش که شکلاتیه

یا خامه بزن

یا گاناش بزن

یا از هر دو

شکلات رنگیا جنسشون خوب نیس از من گفتن بود😁من ابیشو خریدم

انگار همش پارافین بود

اه

شکلات رنگیا جنسشون خوب نیس از من گفتن بود😁من ابیشو خریدم انگار همش پارافین بود اه

اخه ابى ميشه بلوبرى طعمش فکرنکنم خوب باشه

به به گل های کناری رو با چی روش زدی قالبه چطوریه 

گل هاشو با قیف و ماسوره گل رز زدم

گاناش فرم گرفتس

2790
2778
2791
2779
2792