2777
2789

۲۱ روز یک روز در میان. 

ولی باید پزشک متخصص طب سنتی تجویز کنه به همراه داروهای دیگه

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من روز دوم پرید انجام دادم البته کسی که کاملا وارد بود برام انجام داد و بهم دارو عطاری داد تا دوروز خوردم و همون ماه باردار شدم 

تنبلی تخمدان داشتم جوری که زورکی سالی دوبار پرید میشدم خداروشکر بعد شش سال دارو شیمیایی خوردن و آی یوآی با بادکش باردار شدم

خدایا شکرت 🙏
سلام من روز دوم پرید انجام دادم البته کسی که کاملا وارد بود برام انجام داد و بهم دارو عطاری داد تا د ...

چه داروگیاهی استفاده کردی خاهش منم تنبلی دارم سه ساله منتظرم 

چه داروگیاهی استفاده کردی خاهش منم تنبلی دارم سه ساله منتظرم 

دقیق نمیدونم چی بود فقط خار کالمه رو شناختم و غنچه یه نوع گل زرد بود و یه عالمه چیز دیگه 

اگه اهل استان فارس هستی یا نزدیک فارس هستی ادرسش و بهت بدم کارش عالیه من شش سال از این مطب به اون مطب میرفتم تا اینکه یکی از آشناهامون بعد ۱۵سال باردار شد و ادرسش و به منم داد وخداروشکر منم باردار شدم

خدایا شکرت 🙏
دقیق نمیدونم چی بود فقط خار کالمه رو شناختم و غنچه یه نوع گل زرد بود و یه عالمه چیز دیگه  اگه ...

نه عزیزم اهله اونجا نیستم بادکشوتاکی استفاده کردی من میخام رازیانه وپنچ انکشت استفاده کنم بخدا منم ازدکتررفتن خسته شدم الان من سه روز پریودم ازامروز یعنی استفاده کنم 

نه عزیزم اهله اونجا نیستم بادکشوتاکی استفاده کردی من میخام رازیانه وپنچ انکشت استفاده کنم بخدا منم ا ...

من فقط یه بار استفاده کردم اونم دوم پرید بودم هم از شکم بادکش کرد برام هم از کمر

خدایا شکرت 🙏
دقیق نمیدونم چی بود فقط خار کالمه رو شناختم و غنچه یه نوع گل زرد بود و یه عالمه چیز دیگه  اگه ...

عزیزم میشه ادرس یا شماره ای ازش به من بدی ....اگه منم بعد ای وی اف نتیجه ندیدم بیام

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 

من وقتی رفتم پیشش هیچی از مشکلم نگفتم تا ببینم متوجه میشه شاید باور نکنی به محض گذاشتن دست گفت تنبلی تخمدان داری و تخمک ازاد نمیکنی دقیقا حرفای دکترایی که با هزارجور سونو و ازمایش بهم گفته بودن 

۲۴بهمن رفتم پیشش و گفت این ماه حامله میشی بادکش کرد و خوشبختانه باردار شدم

خدایا شکرت 🙏
عزیزم میشه ادرس یا شماره ای ازش به من بدی ....اگه منم بعد ای وی اف نتیجه ندیدم بیام

توروخدا قبل آی وی اف برو پیشش منم نوبت آی وی اف داشتم اول رفتم اینجا و باردار شدم ونخواست هزینه سنگینی پرداخت کنم

خدایا شکرت 🙏