2777
2789
عنوان

بادکش گرم

| مشاهده متن کامل بحث + 10804 بازدید | 38 پست
من وقتی رفتم پیشش هیچی از مشکلم نگفتم تا ببینم متوجه میشه شاید باور نکنی به محض گذاشتن دست گفت تنبلی ...

عزیزم خداروشکر که نتیجه گرفتی حسابی مبارکت باشه ...شماشوهرت سالم بود؟کلا فقط تنبلی داشتی ک تونستی بارداربشی یا مشکل دیگم داشتی؟

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خداروشکر که نتیجه گرفتی حسابی مبارکت باشه ...شماشوهرت سالم بود؟کلا فقط تنبلی داشتی ک تونستی با ...

من تنبلی داشتم شوهرمم یه کم ضعیف بود همون خانم دارو به شوهرمم داد که واقعا معجزه کرد وقتی من اونجا بودم یه تعداد خانم دیگه ای هم اومده بودند ازشون پرسیدم همشون شوهراشون مشکل داشتن 

ومشکلاشونم گویا حاد بود 

خدایا شکرت 🙏
من تنبلی داشتم شوهرمم یه کم ضعیف بود همون خانم دارو به شوهرمم داد که واقعا معجزه کرد وقتی من اونجا ب ...

اهان اونوقت کسی نتیجه گرفته بود با یه بار اومدن یا نه؟اخه من اصفهانم 

اهان اونوقت کسی نتیجه گرفته بود با یه بار اومدن یا نه؟اخه من اصفهانم 

من بار دوم بود رفتم پیشش و جواب گرفتم البته چون بار اولی که رفتم دوم پریدم نبود برام بادکش انجام نداد فقط دارو داد تا پرید بشم وبعدش دوم پری رفتم و الهی شکر باردار شدم 

والله من نمیدونم که همه جواب گرفتن یانه ولی جواب گرفتن خودم معجزه بود و حجت شد بهم که این خانم علمش و داره 

خدایا شکرت 🙏
من بار دوم بود رفتم پیشش و جواب گرفتم البته چون بار اولی که رفتم دوم پریدم نبود برام بادکش انجام ندا ...

خداروشکر عزیزم ....دارو چی بهتون داد؟

میشه شمارش رو واسه منم بفرستی خیلی نیاز دارم 🙏🙏🥺🥺 درخواست دوستی دادم 

میشه شمارشونو وادرسشونو به ماهم بگید 🙏

شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من دراین خنده پر غضه مهارت دارم..