2777
2789
همون اول که یک ماهه تعطیل کردن باید اینکارو میکردن.. الان قشنگ از مرز کشورمون دارن میان داخل دلمون خ ...

منم همینو میگم

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی معتقدم و از قران جواب می گیرم،خدا کنه تا اخر تیر تموم بشه ،برداشتت این بود؟؟

تااخر تیر مدنظر گرفتم. ک  تااخر تیر کشور از کرونا پاک نمیشه. و بعداز تیرماه هم ادامه داره.

.
مال کجای اراکی عشقی☺️☺️☺️ الان کجایی دوستم؟؟

عرض کردم خدمتتون عزیز 

من دوبار اومدم اراک برای اسکی چون فامیل های پدرم اونجا هستن ( هندودر ) ، بقیه ی جاهای اراک رو بلد نیستم فقط میدونم پدر پدر بزرگم برای شازند بودن.

من تهرانم 

واقعا شوهرمن یک ماهه خونست پس اندازمونم برا خرج شکم واجاره خونه وقسط رفت... بعضیا فقط فکرخودن که دار ...

اره فقط میگن بیرون نرید وقتی خودتون دارید به اونایی که ندارن فکرکنید چیکارکنن چی بخورن 😖

دوست گلم برای رسیدن به خواسته هام صلوات میفرستی؟لایک کن منم بفرستم برات
ناراحت نشیا ..بابات نباید میزاشت ۹نفره شید ..من نمیدونم چرا کسانیکه طبقه متوسط یاپایین ترن فرزند بیش ...

این حرف که بابات نباید میزاشت ۹ نفر بشید رو بنظر من میتونستید بهتر بیان کنید ! و دوما اینکه الان وقت گفتن این مورد نبود... طرف داره از مشکلاتش میگه ! یا همدردی باید بکنی یا باید از پیامش رد بشی .

ناراحت نشیا ..بابات نباید میزاشت ۹نفره شید ..من نمیدونم چرا کسانیکه طبقه متوسط یاپایین ترن فرزند بیش ...

پدر بزرگ مادر بزرگ پیرم با ما هستن خرجشون بابام میده چیکارکنه بیرونشون کنه😕

دوست گلم برای رسیدن به خواسته هام صلوات میفرستی؟لایک کن منم بفرستم برات
عین واقعیته ! قضاوت# _گر_نباشیم ! سرت_تو_کارخودت_باشه# به# زندگی مردم کاری نداشته باشیم

زیاد خودت و اذیت نکن مشکل حل شد بین من و اون کاربر عزیز...فقط روسیاهیش موند واسه ...

پدر بزرگ مادر بزرگ پیرم با ما هستن خرجشون بابام میده چیکارکنه بیرونشون کنه😕

وای خوشبحالتون زیادین خیلی باحاله خوش میگذره🤩🤩

عزیزم ایشالله همیشه سالم باشید 

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم