2777
2789

ما که کرایه خونه مغازه باید بدیم بابام چندروز دیگه کار نکنه سکته میکنه ۹ نفر هستیم خرجمون از کجا بیاریم همش میگین بیرون نرید🙄🙄😞😞شماهایی که میگید توخونه بمونید یکم کمکمون کنین خب😯

دوست گلم برای رسیدن به خواسته هام صلوات میفرستی؟لایک کن منم بفرستم برات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها رو چکار کنیم گناه دارن. از کیه داره پسرم میگه بریم پارک😢

من پسرم یه روز اینقد گریه کرد که داشت از حار میرفت بردیمش خونه مامانم اینا یعنی نمیشه به بچه ۳ ساله بیماری رو توضیح داد ولی از هفته دیگه ساعتی که پارکا به نسبت خلوته با خودم میبرمش پیاده روی

خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی
من دقیق از بهمن تو خونه ام .کل خانوادمو دوستانم رعایت میکنن چرا میگین کسی رعایت نمیکنه

ما هم تو خونه  موندیم . با اینکه تقریبا سالی یک بار میتونم خانوادم رو ببینم ؛ مرخصی هم داشتیم ولی نرفتیم . افرادی که رعایت میکنن بیشتر از اون هایی هستن که رعایت نمیکنن. 

#قدس_خونبهایت
من پسرم یه روز اینقد گریه کرد که داشت از حار میرفت بردیمش خونه مامانم اینا یعنی نمیشه به بچه ۳ ساله ...

وسیله هاش کثیفه😞😞

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
درسته ولی انگار اراک خیلی رعایت کردن مسافرت نرفتن اوایلش زیاد بود با اینکه بعد از قم اراک دومین شهر ...

اراکی ها کلا عشقن...👏👏👏 من اجدادم برای اراکن... خودم دو بار اومدم ولی ارق خاصی دارم به اراک 

امیدوارم که به هر حال هرچه سریعتر وضعیت اوکی بشه و مردم از این اضطراب و استرس در بیان

برای هم دعا کنیم 

برای منم دعا کنید خواهشا هرکی که پیامم رو خوند

برنامه ی مهاجرتم با این اوضاع نمیدونم که میخواد چی بشه 😭

انوقت من قبل اینکه صابون استفاده کنم صابون با مایع دسشویی میشورم ازترس😂اینا انقد ریلکس

چی بگم از روی عادته😂

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
ما که کرایه خونه مغازه باید بدیم بابام چندروز دیگه کار نکنه سکته میکنه ۹ نفر هستیم خرجمون از کجا بیا ...

واقعا شوهرمن یک ماهه خونست پس اندازمونم برا خرج شکم واجاره خونه وقسط رفت... بعضیا فقط فکرخودن که دارن

اراکی ها کلا عشقن...👏👏👏 من اجدادم برای اراکن... خودم دو بار اومدم ولی ارق خاصی دارم به اراک  ...

مال کجای اراکی عشقی☺️☺️☺️

الان کجایی دوستم؟؟

ما که کرایه خونه مغازه باید بدیم بابام چندروز دیگه کار نکنه سکته میکنه ۹ نفر هستیم خرجمون از کجا بیا ...

ناراحت نشیا ..بابات نباید میزاشت ۹نفره شید ..من نمیدونم چرا کسانیکه طبقه متوسط یاپایین ترن فرزند بیشتری دارن ..من خودمم طبقه متوسطم بهت برنخوره 

برای شما شاید . برای من معنی بزرگی داره. نزدیکی من باخدا باشماها متفاوته

منم خیلی معتقدم و از قران جواب می گیرم،خدا کنه تا اخر تیر تموم بشه ،برداشتت این بود؟؟

درمان آندومتریوز با حذف قند وشکر از رژیم غذایی
میری پیاده روی جاهایی خلوت برو .

آره فقط یه ساعت میخوام برم ...پارکای اطراف خونمون خیلی خلوت میشه با باز شدن مدارس و اداره جات قرنطینه عملا مفهومی نداره

خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی
واقعا شوهرمن یک ماهه خونست پس اندازمونم برا خرج شکم واجاره خونه وقسط رفت... بعضیا فقط فکرخودن که دار ...

درسته اللن یک ماهه خونست خب اگ از اول دوهفته به اجبار همون جریمه مسافرت ها رو کنسل میکردن اینجوری نمیشد اوضاع. الانم تا کی میتونن مردم رو کنترل کنن. اخرش دیگه عادی میشه

درسته اللن یک ماهه خونست خب اگ از اول دوهفته به اجبار همون جریمه مسافرت ها رو کنسل میکردن اینجوری نم ...

همون اول که یک ماهه تعطیل کردن باید اینکارو میکردن.. الان قشنگ از مرز کشورمون دارن میان داخل دلمون خوشه